4:1
(3:1)
38. J. Ekl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


5. M. Čuřík , 18. A. Hnát , 33. D. Holas , 86. D. Holas - 38. J. Ekl
3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Křinec
Milan Švábenský: Soupeři se na jaře celkem daří, tak jsme k zápasu nastoupili s pokorou. Celkově se o zápasu rozhodlo v prvním poločase. Dali jsme rychlý gól, pak přidali ještě další a soupeř už to měl pak složité. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, hlavně být pořád aktivní a soupeře nepouštět do nějakých větších šanci. To se nám dařilo, až na jedno nedorozumění v naší obraně, ale na to jsme odpověděli 4 gólem a zaslouženě jsme dovedli utkání do vítězného konce. Jinak body zůstali po zásluze doma. Soupeř skoro nic neměl a my jsme ještě nevyužili další velké šance.

FK Loučeň 1893
Honza Sobota: Utkání bylo vcelku vyrovnané. Myslím, že jsme měli i větší držení míče. Dnešní utkání rozhodli standardní situace, kdy domácí hned 3 branky že 4 dali po rohových kopech. Čtvrtá branka přišla taky po centrovaným balónu a nedorazu ve vápně. My na konci prvního poločasu jsme se pokusili utkání zdramatizovat, kdy se trefil Ekl. Ale to bylo z naší strany vše. Domácí byli nebezpečnější na naší půlce. Narazili jsme na kvalitního běhavého soupeře. Po většinu utkání jsme měli balón na svých kopačkách,ale na to se nehraje. Dnešní utkání rozhodli standartní situace, po kterých jsme 3x inkasovali.



Sestavy


Křinec
M. Šmelhaus [-] - O. Trčka [-] (87. T. Kulich [-] ) , A. Hnát [-] (86. J. Havel [-] ) , M. Neuberg [-] , D. Holas [-] , L. Novotný [-] , M. Kalka [-] , M. Čuřík [-] , D. Pěkný [-] , M. Cypra [-] , O. Lebduška [-]

FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - V. Löbl [-] , P. Mareš [-] (84. L. Hložek [-] ) , J. Bašus [-] (33. L. Král [-] ) , D. Pinkas [-] , M. Sutter [-] , T. Prisčák [-] (79. M. Váňa [-] ) , J. Poulíček [-] , L. Holub [-] , J. Ekl [-] , M. Špalda [-]

ŽK: 77. M. Cypra - 70. J. Poulíček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kubečka Pavel - BARTONÍČEK Samuel, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zde bych tipoval remízu. Hosté z Loučeně hrají ve výborné formě .