Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krchleby
Tomáš Mlynka: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře. Od první minuty jsme byli lepším týmem. Měli jsme dobrý přechod dopředu a zodpovědný výkon vzadu. V 25' jsme dali první branku, když předvedl fantastickou individuální akci Doležal. Ve 35' se po rohovém kopu Nedorosta na přední tyč prosadil hlavou Kyncl a bylo to 2:0. Rožďalovice nás ohrozili pouze jednou, když udělal chybu v rozehrávce Bobek, ale podržel nás brankář Soukup. I do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, ale bohužel se soupeř z ojedinělé akce dokázal prosadit 2:1. V 58' nám dal klid Šnajdr, který dorazil standartní situaci Nedorosta. Posledních 15 minut už byl z naší strany koncert. Nejprve v 77' si Doležal pohrál s obranou i brankářem a zvýšil na 4:1. V 82 a v 85' se dvakrát prosadil Šnajdr, který zkompletoval hattrick. Ohlas: 6:1 s prvním týmem tabulky je krásný výsledek. Celý tým makal od první do poslední minuty. Šli jsme si jednoznačně pro vítězství a klidně to mohlo skončit větším rozdílem.
Do zápasu jsme nastoupili oslabeni o zraněné hráče Donta, Veselého a dlouhodobě absentujícího Heřmanského, který nám chybí snad nejvíc. V základní sestavě se tedy objevily 2 mladší dorostenci ročníku 2006. Náš výkon nemá cenu komentovat neboť vlastně není co, snad kromě brankáře Lorence, který nás zachránil od totálního debaklu. Soupeř nám ukázal jak se hráči mají na hřišti chovat, běhat, makat, mluvit, pomáhat si navzájem, tím mu blahopřeji k vítězství. Někdo moudrý vyslovil myšlenku, že co dáváš do tréninku to se odráží v zápase, u nás to tedy platí na 100%.



Sestavy


TJ Sokol Krchleby
P. Soukup [-] - Z. Doležal [-] , T. Mlynka [-] , T. Kyncl [-] , M. Šnajdr [-] , J. Kubík [-] , M. Jareš [-] , T. Koranda [-] , J. Nedorost [-] , J. Bobek [-] , M. Nedorost [-] (80. V. Kyselka [-] )

FC Trnavan Rožďalovice
P. Lorenz [-] - B. Kulychok [-] - - D. Hora [-] - V. Bubla [-] , J. Němeček [-] , J. Čapek [-] , J. Najmon [-] (64. H. Tu [-] ) , M. Paroulek [-] , P. Vlasák [-] (35. M. Plch [-] ) , M. Grospič [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 40. M. Šnajdr - 31. M. Paroulek , 61. D. Hora , 66. H. Tu , 86. V. Bubla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pažout Petr - BALŠÁNEK Aleš, VOLF Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté po domácí remíze potřebují vyhrát a udržet si náskok na čele tabulky.Domaci hrají na jaře v dobré formě ale i přesto věřím ve výhru hostů