2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání přineslo jasnou remízu


Branky


5

Další odehrané 23. kolo skončilo tentokrát remízou. Poděbrady byly dobře takticky připravení a Rožďalovice to pocítily.  Prvn ztracené body na domácí půdě Rožďalovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pasivní nástup domácích

První poločas začal ze strany Rožďalovic spíše pasivně, nehráli to co chtěli za to Poděbrady byly velmi takticky připraveni. Celý první poločas se nedařilo oboum týmům vstřelit branku. Rožďalovice ke konci poločasu dvakrát trefili brankovou konstrukci a brankář Poděbrad lapil gólovou střelu Bubly.

 

Do šatny si tedy oba týmy berou nulové skóre.

Druhý poločas byl rozhodující

Do druhého poločasu Rožďalovice změnili rozestavení, chtěli být více aktivní v napadání, bohužel po dvouch triviálních chybách dvakrát inkasovali. Ihned po tomto zákroku Rožďalovice vystřídali, hráči změnili pozice a soupeře zmáčkli na jeho polovině hrací plochy. Podařilo se domácím dvakrát dotlačit míč do branky soupeře. Daalší šance bohužel nikdo nevyužil. 

 

Zápas tedy končí remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Radim Králík - trenér: V mužstvu se projevil v posledních třiceti minutách týmový duch, tím jsme získali alespoň jeden bod. Celkově se ale musíme zamyslet zda chceme postupovat do krajské soutěže, neboť s alibismem ke hře některých hráčů, přístupu k tréninku a nastavení na zápas patříme stále do okresních soutěží.

FK Bohemia Poděbrady B
Michal Poděbradský: K utkání jsme nastoupili s respektem k soupeři, ale zároveň s představou o hře, která by nám dala naději něco uhrát. Všichni plnili co jsme si řekli, mužstvo hrálo organizovaně a domácí přišli o první body v této sezóně. Přestože naše vedení o dvě branky vypadalo nadějně, bod bereme. Chvíli před přestávkou jsme přežili tři obrovské příležitosti domácích, ale i štěstí k tomu patří. Takto těžké utkání je pro mladé kluky obrovská zkušenost.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
P. Lorenz [-] - - H. Tu [-] (55. J. Němeček [-] ) - D. Hora [-] , F. Veselý [-] (26. P. Vlasák [-] ) - M. Havránek [-] , V. Bubla [-] , M. Paroulek [-] (61. P. Rulc [-] ) , J. Čapek [-] , J. Najmon [-] , M. Grospič [-] , M. Jeník [-]

FK Bohemia Poděbrady B
F. Fiška [-] - M. Řehák [-] , J. Archalous [-] (82. A. Kobliha [-] ) , P. Kupec [-] , D. Lochman [-] (46. P. Roskovec [-] ) , Z. Orestis [-] , O. Soukup [-] , S. Zumas [-] , M. Poděbradský [-] , L. Pinkas [-] (84. O. Javůrek [-] ) , J. Macál [-] (76. T. Paďour [-] )

ŽK: 86. J. Čapek - 45. L. Pinkas , 66. M. Poděbradský , 68. M. Řehák , 78. J. Archalous .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích