Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křinec si vykopal čtyři góly


Branky


7

Další odehraný zápas 21. kola je tady! Zápas byl plný napětí,potu a zklamání. Zkušené Kostomlaty to nevzdaly do konce hry a bojovaly, Křinec se může radovat z krásného skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas přinesl velké obavy pro Kostomlaty

Mladší soupeř Křince přivítal u sebe na trávě Kostomlaty. Dobří hráči Křince, kteří jsou dobře rychlostně vybavený, byly  přpravený na soupeře Kostomlat. Zvolili taktiku dlouhých míčů do stran, kdy nabíhali rychlí záložníci, kteří se  snažili dostat balóny před bránu, to se ale hostujícím Kostomlatům, dařilo bránit.

 

Chvilkami byly Kostomlaty pod tlakem, dařilo se jim to bránit a hlavně ustát to, nebo vše vychytal zkušený brankář Kostomlat Martin Vacek. I se domácím otevřeli nějaká okýnka v jejich obraně. 

 

Kostomlaty se snažili vše dotáhnout, měli dva nebo tři náznaky, které vyřešili slabou střelou nebo je nedokázali dotáhnout do koncovky, což je velice mrzelo. Pak přšla 45' a nepohlídaná standartka, dostali gól od rohu, samozřejmně to je špatně dostat gól od rohu, na tož ve 45', to je dvojnásob špatný, komentuje brankář Vacek.  

 

"Neříkám že nás to zlomilo ale je to nepříjemný, řekli jsme si k tomu o poločasu, že v tomhle musíme pokračovat, dobře bránit, snažili jsme se, občas to šlo do ofajsajdu, bylo to dobrý vyrovnaly jsme v druhém poločase na 1:1, no a pak se spustila smršť gólů".

 

Druhý poločas přinesl porážku

 Druhá polovina začala trošku svižněji ze strany Křince, kdy pár minut po začátku druhého poločasu dal gól Martin Čuřík, kdy z pravý strany přišel centr na brankáře Vacka, který si nešťastně srazil stoper již zmíněný a tak skoro do prázdné brány dává gól.

 

Pak přišel další gól a to v 77', střela z poza vápna opět od Čuříka, střela šla přímo pod břevno takže špatně chytetlná, podle brankáře by se dala chytit a tak si to trochu vyčítá.  

 

Kostomlaty s tím skóre chtěli do poslední minuty něco udělat ale bohužel se nezadařilo a žádnou šanci nedokázali proměnit, k tomu všemu v poslední minutě šel na brankáře hostujících domácí kapitán Pěkný David, Vacek Martin se ho snažil ustát ale bohužel David střelil zkušený míč podél nohy a bylo vystaráno na 4:1. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Kostomlaty
Martin Vacek: Za mě krutý, na 4:1 to nebylo, ale soupeř byl jednoznačně lepší a hrál dobře.



Sestavy


Křinec
J. Kumstýř [-] - L. Novotný [-] (57. M. Neuberg [-] ) , J. Hojsák [-] , M. Kalka [-] (79. D. Holas [-] ) , M. Čuřík [-] , A. Hnát [-] (88. A. Lebduška [-] ) , Š. Vondrlík [-] , O. Lebduška [-] , J. Bobek [-] , M. Cypra [-] , D. Pěkný [-]

Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - T. Dvořák [-] (72. M. Janáček [-] ) , M. Pavlíček [-] (71. V. Klepač [-] ) , T. Friedel [-] , F. Ševčák [-] , D. Dvořák [-] (57. A. Fiala [-] ) , T. Houdek [-] , P. Dvořák [-] , M. Zinek [-] , J. Novák [-] , J. Čepek [-]

ŽK: 64. M. Pavlíček , 69. A. Fiala , 74. P. Dvořák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Pažout Petr - ROZVORAL Miloš, BALŠÁNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Štěpánka Nikolićová

Expert: Honza Sobota
Tip experta: remíza

Oba týmy mají celkem kvalitní kádr, ale poslední zápasy celkem vrtkavou formu. Mohla by se zrodit remíza.

Tip: remíza

Oba týmy mají celkem kvalitní kádr, ale poslední zápasy celkem vrtkavou formu. Mohla by se zrodit remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích