2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Litol
Michal Zoubek: Zápas se nám hodnotí strašně těžce. Na jedné straně jsme byli my, favoriti utkání a na balonu výrazně lepší mužstvo, nicméně bez nabídky a zápalu pro hru se slabými osobními souboji a na druhé straně stálo mužstvo přerova, které sice nehrozilo jinak než z dlouhých míčů, nicméně svým nadšením a bojovností nás porazili. Je to smutné, ale tohle na nás tentokrát stačilo. Ačkoliv jsme se stihli oklepat po první půli a vedení díky gólům Standy Ježka a Jaromíra Cásky strhnout na svou stranu, nebyli jsme schopní si ho už pohlídat. Hrozně nás sráželi individuální chyby při rozehrávce a slabé osobní souboje. Při spoustě šancí včetně chycené penalty nás zachránil Lukáš Michňa v bráně, nicméně ani tato varování jsme nevzali v potaz a zápas dopadl tak jak dopadl. Nezbývá než si nalít čistého vína a přiznat si, že je potřeba přidat - ať už na pohybu, osobních soubojích, tak i na chuti obětovat tomu zápasu víc, jinak to nepůjde a mohlo by nás to do budoucna stát další body.




Sestavy


FK Litol
L. Michňa [-] - S. Ježek [-] (66. J. Droberjar [-] ) , J. Řehák [-] , M. Baran [-] , J. Cáska [-] (88. J. Svoboda [-] ) , M. Zoubek [-] , T. Černý [-] , M. Dzurko [-] (81. A. Janík [-] ) , M. Šubrt [-] , M. Neuhausel [-] , O. Novotný [-] (56. M. Pokorný [-] )

Sokol Přerov n. Labem
P. Bařina [-] - O. Plíšek [-] , M. Čurda [-] (67. T. Cabrnoch [-] ) , D. Martínek [-] , L. Milaniak [-] (76. P. Breškovec [-] ) , J. Adamec [-] (46. T. Galbavý [-] ) , M. Šenkýř [-] , J. Prokeš [-] , A. Neuhausel [-] (81. L. Forejt [-] ) , T. Vodička [-] , R. Veselý [-]

ŽK: 41. J. Cáska , 84. M. Baran - 43. L. Milaniak .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubera Milan - BALŠÁNEK Aleš, LENER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Štěpánka Nikolićová

Expert: Honza Sobota
Tip experta: výhra domácích

Je to takové trochu derby. Ale Litol má mladý rozhodně kvalitnější manšaft. Doma nebude mít s Přerovem problém.

Tip: výhra domácích

Je to takové trochu derby. Ale Litol má mladý a rozhodně kvalitnější manšaft.
Doma nebude mít s Přerovem problém - takže opět jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích