2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání bylo ze začátku opatrné


Branky


7

Dalši odehrané 21. kolo a to na půdě Loučeně, kdy se domácím zadařilo na své půdě a i přes to, že to byla spíše opatrná hra, která se odehrála mezi vápny skončila s nízkým výsledkem a to 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na míči byly Poděbrady

Utkání začalo opatrně z obou stran, především mezi vápny. Celkově první poločas bylo málo šancí ze strany Loučeně. Domácí si dvakrát vypracovali slušnou šanci, ale chyběla přesnost. Hosté Poděbrad tam měli jeden nebezpečný přímý volný kop, který zlikvidoval domácí Loučeně gólman. Musím dodat že Poděbrady stáli více na míči.

 

 

Poděbradům začali docházet síly.

Druhý poločas začla Loučeň hrát aktivněji a konečně se také prosadili gólově, kdy výkop domácího brankáře prodloužil za sebe Štěpánek a Plíva se tentokrát nemýlil. Po vstřelené brance Loučně se zatáhli domácí a hosté byli více na míči. Nicméně branku domácího gólmana pořádně ohrozit nedokázali, naopak z brejku v nastavení po schrumáži v pokutovém území dali gól a bylo rozhodnuto.

Konečné skóre tedy bylo 2:0 pro Loučeň.



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Honza Sobota: Podali jsme týmový výkon. První poločas byl vyrovnaný. Bylo vidět, že Poděbrady mají kvalitu. My dali důležitý první gól. Hosté postupně fyzicky odcházeli a my toho využili. V závěru jsme přidali pojišťovací druhou branku.

FK Bohemia Poděbrady B
Michal Poděbradský: Hraje se na góly a ty dával soupeř. První padl po našem nedůrazu ve vlastní šestnáctce, druhý po chybě v poslední minutě utkání. Pro většinu našich kluků to bylo druhé sobotní utkání, někteří nastoupili dokonce ke třetímu. Za přístup je musím pochválit.



Sestavy


FK Loučeň 1893
J. Sobota [-] - J. Ekl [-] , T. Plíva [-] (85. L. Král [-] ) , J. Bašus [-] , J. Holler [-] , D. Pinkas [-] (62. P. Mareš [-] ) , J. Štěpánek [-] , M. Sutter [-] , T. Prisčák [-] , L. Holub [-] , J. Šulc [-] (25. V. Löbl [-] )

FK Bohemia Poděbrady B
F. Fiška [-] - V. Šifta [-] , J. Křivský [-] , D. Lochman [-] , Z. Orestis [-] , O. Soukup [-] (66. J. Barták [-] ) , D. Buldra [-] (66. ) , M. Poděbradský [-] , P. Roskovec [-] , P. Kupec [-] (57. T. Paďour [-] ) , J. Svoboda [-] (72. J. Málek [-] )

ŽK: 31. J. Štěpánek , 44. J. Holler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Jan - SVOBODA Tomáš, ELIA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Štěpánka Nikolićová

Expert: Honza Sobota
Tip experta: výhra domácích

Na jaře máme celkem slušnou formu. Věřím, že na to navážeme i teď o víkendu a připíšeme si další tři body. Bude to ale těžké, Poděbrady mají mladý a běhavý manšaft.

Tip: výhra domácích

Na jaře máme celkem slušnou formu. Věřím, že na to navážeme i ted o víkendu a přípíšeme si další 3 body. Bude to ale těžké, Poděbrady mají mladý a běhavý manschaft.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů