3:1
(1:0)
90. D. Havránek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


17. J. Bobek , 46. D. Pěkný , 77. O. Lebduška - 90. D. Havránek (p.)
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Křinec
Milan Švábenský: Za zápas s Poděbrady musím kluky pochválit. Takhle si představuji, že má být dopracovaný zápas. Když k tomu vyhrajeme, o to je to lepší. Soupeř přijel se značně posílenou sestavou o kluky z A mužstva a bylo to znát. Byla vidět u soupeře kvalita a samozřejmě měli větší držení balonu po většinu zápasu. My jsme hráli dobře v obranné fázi a soupeře jsme celý zápas, dá se říct, dobře dostupovali a nepouštěli je do moc velkých gólových situací. Logicky nějaké šance měli, ale to my také a v tomhle jsme se soupeři minimálně vyrovnali. Celkově si myslím, že body zaslouženě zůstaly doma. Soupeř byl, jak jsem říkal, lepší na balonu, ale na to už se dávno nehraje. Pro Křinecké kluky jen víc takových zápasů, tím se budou zlepšovat.

FK Bohemia Poděbrady B
Michal Poděbradský: V první řadě gratuluji soupeři k vítězství. Byli jsme výrazně posíleni o kluky z Áčka a domácí tak dosáhli cenného úspěchu. Od první do poslední minuty jsme hráli do plných a soupeř hrozil z brejků. První branku jsme dostali po rohovém kopu, druhou z nepovedeného centru, který nádherně zapadl do naší branky. Poté už to bylo složité. Soupeř zaparkoval na vápně autobus, několikrát nám chybělo i trochu štěstí. Těžký terén nám v kombinaci také nepomohl. Přes nepříznivé počasí se hrálo před solidní diváckou kulisou.



Sestavy


Křinec
M. Šmelhaus [-] - M. Čuřík [-] , A. Hnát [-] , Š. Vondrlík [-] , O. Lebduška [-] (82. M. Nýč [-] ) , J. Bobek [-] , D. Charvát [-] (68. L. Novotný [-] ) , M. Cypra [-] , D. Holas [-] , A. Lebduška [-] , D. Pěkný [-] (87. T. Kulich [-] )

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - P. Kupec [-] (79. T. Paďour [-] ) , J. Křivský [-] , V. Šifta [-] (68. T. Coufal [-] ) , O. Soukup [-] (46. D. Havránek [-] ) , T. Kubánek [-] (62. F. Fiška [-] ) , Z. Orestis [-] , D. Lochman [-] , O. Hněvsa [-] , M. Řehák [-] , P. Roskovec [-]

ŽK: 28. J. Bobek , 75. Š. Vondrlík , 90. M. Šmelhaus - 23. V. Šifta , 25. M. Řehák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Havlas Petr - ČERNÝ Adam, ČERNÁ Julie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Štěpánka Nikolićová

Expert: Jiří Höfer
Tip experta: výhra hostů

Po zápase, kde Poděbrady porazili Kostomlaty si myslím, že Poděbrady budou chtít na výherní linii navázat a i když to bude těžký zápas, tak věřím ve výhru hostů