2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas se nesl v bojovném duchu


Branky


36. J. Cáska , 95. M. Zoubek - 44. L. Kovacs
5

Další 19.kolo tentokrát na půdě v Litoli se neslo spíše v bojovném duchu i přes to, to byla velmi vyrovnáná hra. Téměř nejmladší tým Polaban to nevzdává a dává do hry úplně všechno, spoluhráči góly nedají zadarmo! Litol držela krok a také se jí podařilo vyhrát se skóre 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládali Polabanští

Do 19. kola vstoupil spíše výborně Polaban, hned z kraje zápasu si tvořili spoustu šancí, bohužel ani jednu se jim nepodařilo proměnit. Prvních 30' převážne zelenobílí drželi balón. Až si troufám říct, že byly opravdu lepším týmem. Po těch 30' minutách bohužel malinko zvolnili a Litol uměla využít situace, kdy Polabanu za trest vstřelila gól. Gól padl zásluhou Tomáše Černého kdy jeho krásný centr na zadní tyč, padl přímo na hlavu J. Cáska a ten okamžitě skóroval.

 

Litoli první půle pohledných akcích velmi nenabídla a šancí měla jako šafránu. Polabana nastoupil opravdu jako běhavý, mladý tým, což Litoli způsobovalo opravdu problémy, nicméně s nimi stačili držet krok. Ve 44' skvělým útokem a obehráním soupeře mířil na branku Martin Svoboda, který byl na konec faulován, penaltu proměnil Lukáš Kovacs a tak stav utkání ještě do poločasu srovnal na 1:1.

 

Druhý poločas pokračoval více bojovněji

Druhápůle byla ještě bojovnější, než ta první, neboť bylo vidět, že ani jeden tým nechce udělat chybu.

 

Druhý poločas pokračoval Polaban ve stejné hře jako ten první. Soupeře moc nepouštěli na jejich herní polovinu, převážně drželi balon.Soupeř měl ještě příležitost pokutového kopu, ale naštěstí pro Polaban,  Michal Zoubek ( bývalý hráč Polabanu) penaltu neproměnil. V 90. minutě byl tedy stav utkání stále nerozhodný. Rozhodčí nastavil 5 minut a v 90+5’ měl tým domácích poslední standardní situaci. Týmu FK Litol se podařilo dát druhou branku.

V 70' se však Polaban dopustil chyby a po faulu na Řeháka Litolští měli možnost zahrát přímý kop. Tuto jedinečnou příležitost, jak dostat zpět vedení na svou stranu, však trestuhodně zahodil zahrávající Zoubek a utkání, tak bylo stále nerozhodné. V posledních minutách, Polaban zatlačil Litol a ti už jen hrozili pouze z ojedinělých brejků. V poslední minutě nastavení,  měli Litolští možnost zahrávat standartní situaci z půlky hřište, které se ujal T. Černý a po jeho centru a skrumáží ve vápně, se podařilo urvat 3 body zásluhou pohotové reakce Zoubka, který tak odčinil svoje předchozí penaltové zaváhání.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Litol
Tomáš Černý - trenér: Mohlo to být pohodlnější utkání, kdyby někteří hráči a kluci v černém (pozn. toto není narážka rasismu)měli lepší den. Ze začátku to byl hlavně boj o střed hřiště, soupeř měl vlivem naší nepřesnosti několik šancí na skórování, ale všechny pokusy likvidoval skvěle chytající pan Michňa! Na druhé straně si našel načechraný balon ve vápně Jarda Cáska a šlo se do vedení 1:0. Koncem poločasu nastal okamžik, který vzhledem k čtenářům slabší povahy nebudeme komentovat a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavbu 1:1. V druhém poločasu se obě mužstva dostala do několika gólových příležitostí a naštěstí jsme to byly opět my - Litolští sršni, kdo zabodl závěrečné žihadlo z kopačky Michala Zoubka. A tak jsme mohl sobotní odpoledne řádně oslavit!




Sestavy


FK Litol
L. Michňa [-] - M. Zoubek [-] , S. Ježek [-] (24. M. Pokorný [-] ) , M. Baran [-] (69. A. Janík [-] ) , J. Řehák [-] , M. Dzurko [-] (76. V. Haken [-] ) , J. Cáska [-] , T. Černý [-] , M. Neuhausel [-] (57. J. Droberjar [-] ) , M. Šubrt [-] , O. Novotný [-]

SK Polaban Nymburk B
O. Luňáček [-] - M. Košátko [-] , D. Filip [-] , O. Drobný [-] , Š. Novák [-] (46. L. Hájek [-] ) , K. Hanzal [-] (86. M. Vajshajtl [-] ) , J. Filip [-] , M. Šimon [-] , L. Kovacs [-] , T. Protivný [-] , M. Svoboda [-] (63. T. Kukla [-] )

ŽK: 21. M. Neuhausel , 31. M. Pokorný , 43. L. Michňa , 79. T. Černý , 90. J. Cáska - 63. J. Filip , 77. L. Kovacs .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: JENÍK David - NEHASIL Karel, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Štěpánka Nikolićová

Expert: Jiří Höfer
Tip experta: výhra domácích

Věřím ve výhru domácích, Litol hraje doma a to si myslím, že bude hrát roli, mají tam podporu, která jim pomůže Polaban ne moc výrazným výsledkem porazit