Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krvelačné Rožďalovice neumí brzdit!


Branky


5. V. Bubla , 13. D. Hora , 14. F. Veselý , 35. V. Bubla , 47. D. Hora , 51. D. Hora , 76. V. Bubla - 56. D. Miškovský , 85. D. Miškovský (p.)
5

V 19. kole Postřižinského přeboru se Rožďalovice opravdu předvedli na domácí půdě, opět zvítězili a vykpopali si sedm gólů, přes snahu a vícero šancí Všejan, bohužel nedokázali proměnit více jak dvě gólové situace. Rožďalovice si tedy odnáší další tři body! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva hatrricky v jednom kole!

V dalším domácím kole přivítali na sve trávě soupeře ze Všejan, který má ve svém kádru starší ale zajímavé hráče. Cílem Rožďalovic bylo získat na domácí půdě další tři povinné  body, utkání rozhodnout do 15 minut a odehrát zápas bez obdržené branky, aby tím potvrdili jejich minulé vítězství v Litoli. Do prvního poločasu vsoupili aktivně oba týmy, kdy Všejany si vytvářeli skvělé šance, vytvářeli brankové příležitosti ale více jak dvě nebyli schopni bohužel proměnit.

 

Nerozkoukaného soupeře překvapili a v prvních 14' už na ukazateli svítilo skóre 3:0. V utkání vsítili hatrrick jejich dva ostrostřelci Hora s Bublou, ale mnohodalších šancích zůstalo nevyužito.

 

 

Všejany se nevzdali bez boje!

Všejany bojovali poctivě jakov prvním poločase a podařily se jim proměnit šance na dva góly a to v 56' a 85' a to naším předešlím vítězem hráče kola Davidem Miškovským. Od 60' dali šanci Rožďalovice jejich dorostencům aby si zvykli na dospělý fotbal. Ke cti Vśejan, patří to, že ačkoliv prohrávali 6:0 do druhého poločasu, tak přes to zápas nezabalili a byly důstojným partnerem až do konce utkání. 

 

Krásně nám situaci popsal a doplnil Kapitán týmu/levý obránce Lubomír Hofírek:

Bylo to utkání generací. Náš postarší tým čekal mladý ambiciózní soupeř Rožďalovic. Jeho kvalit bylo znát už od začátku zápasu, kdy hodně běhal a zaměstnávál neúnavně naši obranu. Už v 15 minutě byl výsledek 3-0 pro domácí. Každá chyba nebo naše zaváhání bylo hned potrestáno gólem. Paradoxem bylo že v tomto utkání jsme měli i my dost golovych šancí výsledek, aspoň korigovat a skončit i 8:5 ale podařilo se nám dát pouze góly 2.

 

Jinak zápas měl pro nás i pozitivum a to že za vysokého stavu jsme to nezabalili ale naopak se snažili hrát až do závěru zápasu. Za to chci našim klukům poděkovat. Za mě jsou Rožďalovice jednoznačně nejlepším týmem okresního přeboru a myslím, že v této soutěži nastřílí soupeřům ještě hodně branek. Za Rožďalovice zahrál opět skvěle střelec Hora a pozičně dominoval hráč Grospič.Tímto soupeři gratuluji a nám nezbývá než se připravit na domácí zápas s Litolí a urvat 3 body doma.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Radim Kralik - trenér: Nejlepším hráčem utkání byl Paroulek Michal ,který na sobě poctivě pracuje a zlepšuje se zápas od zápasu.

Sokol Všejany
Jan Truksa: Za 13minut to bylo 3:0. Domácí těžili hlavně z rychlosti útočníků, kteří dostávali balony za obranu a proměnili své šance. Moc si vážím toho jak jsme celý zapas i přes nepříznivý stav odehráli, velmi dobře jsme kombinovali vytvářeli si brankové příležitosti ale ani ty největší neproměnili. Domácí vyhráli zaslouženě, ovšem měli jsme ještě dva tři góly přidat, skóre více korigovat a udělat zápas zajímavější.



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
P. Lorenz [-] - L. Dont [-] , B. Kulychok [-] (71. M. Plch [-] ) - H. Tu [-] (62. J. Beneš [-] ) - D. Hora [-] , F. Veselý [-] (11. Š. Michálka [-] ) - M. Paroulek [-] , V. Bubla [-] , M. Havránek [-] , M. Jeník [-] (62. J. Čapek [-] ) , M. Grospič [-]

Sokol Všejany
D. Doubek [-] - L. Hofírek [-] , P. Bouška [-] (46. D. Šaržík [-] ) , J. Sameš [-] , J. Říha [-] , D. Novák [-] , O. Jon [-] , M. Hruška [-] (71. l. Nastoupil [-] ) , D. Miškovský [-] , M. Zavřel [-] (78. R. Poslt [-] ) , D. Říha [-]

ŽK: 59. M. Jeník , 60. D. Hora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Martin - VAŇOUSEK Patrik, MIČUTA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpánka Nikolićová

Expert: Jiří Höfer
Tip experta: výhra domácích

Za mě výhra domácích, domácí od začátku sezóny doma neztratili ani bod, myslím si, že se nebudou mýlit ani toto kolo.