Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na domácí trávě se Bohemce zadařilo


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
Michal Poděbradský: Odehráli jsme výborný zápas a vůbec se neohlížím na konečný stav. Ten byl pouze vyústěním toho, co jsme předvedli na hřišti. Přestože jsme dvakrát prohrávali, věřil jsem v naši sílu na obrat. Od první minuty byl míč především v našem držení, ale důrazný soupeř byl produktivní. Nejdříve jsme po faulu netakticky podali míč soupeři, který rychle rozehrál, následovala špatně odbráněná standardka. V poslední minutě prvního poločasu jsme vyrovnali, ve druhém dominovali. Těší mě výkon všech dorostenců kteří do utkání nastoupili.

Sokol Kostomlaty
Martin Vacek - brankář: První poločas jsme odehráli, dobře takticky. Zaslouženě jsme vedli, potom jsme dostali tedy blbý gól, kdy jsme si myslím dobře rozehráli ale vznikla špatná komunikace, středový záložník ztratil balón, soupeř tedy přihrál svému hráči a ten šel na mě v podstatě sám, dal mi gól. Pak jsme dali další hezký gól ze standartky, dobře jsme bránili, poctivě, v čas za balónem. Soupeř byl možná lepší na míči, ale žádnou šanci neměl. No asi v 45' roh, takový točený od brány ten tam nějak proskákal a byl to faul, penalta, zkušeně, to samé na druhou stranu a bylo to 2:2. Řekli jsme si že hrajeme dobře, samozřejmě oni mladý mi starý, takže bylo jasný že nám dříve nebo později dojdou síly, tak musíme hrát takticky, zkušeně. Asi v 65' taková odražená střela za vápnem spadla na našeho hráče, přímo do hlavy, ten to přizvedl a zapadlo to přímo do víka, já jsem se jenom ohlídl, ještě to spoluhráč chtěl zachránit hlavičkou ale nepodařilo se, pak jsem já chyboval bylo to za pět minut 4:2, no a ten pátý jsem si dali v podstatě dali sami. Celkově když se přečte 5:2 tak to vypadá že jsme tam byly za kašpárky ale tak to není, prohráli jsme zaslouženě. Našima chybami, který soupeř potrestal, skončit to tak nemuselo ,mohlo to dopadnout lépe, musíme se z toho poučit, hlavně se dát zdravotně dohromady a zvednout se. Příští víkend doma Krchleby, který posílili, takže to bude taky ultra těžký zápas. Uvidíme, nic není ztracený!



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - J. Archalous [-] , J. Křivský [-] , Z. Orestis [-] , O. Soukup [-] , D. Havránek [-] , T. Coufal [-] (46. J. Macál [-] ) , M. Řehák [-] , L. Pinkas [-] (58. P. Roskovec [-] ) , P. Kupec [-] , D. Lochman [-] (70. F. Fiška [-] )

Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - A. Fiala [-] , T. Dvořák [-] (75. J. Mýto [-] ) , M. Pavlíček [-] , T. Friedel [-] , F. Ševčák [-] , V. Klepač [-] (80. M. Janáček [-] ) , D. Dvořák [-] , M. Zalabák [-] , M. Zinek [-] , J. Novák [-]

ŽK: 32. J. Křivský , 40. D. Havránek , 75. F. Fiška - 37. T. Friedel , 50. M. Zinek , 89. M. Zalabák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYNEKR Tomáš - KUBA Michal, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpánka Nikolićová

Expert: Martin Vacek - Brankář Kostomlaty
Tip experta: remíza

Strašně bych si přál, aby jsme tam, vyhráli nebo aspoň měly nějaký bod ale bude to ukrutně těžký, Poděbrady jsou mladý běhavý tým, ještě si myslím že nás dají na umělku, která je rovná, hezký se tam nahrává, takže tam si nás budou mladý kluci točit takže, nemůžu tipovat ale přeji si aby jsme tam uhráli dobrý výsledek.