P. Kašpar 46. (vl.)
D. Novák 61.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pikantní zápas, kde lítali žluté a červené karty!


Branky


46. P. Kašpar (vl.) , 61. D. Novák - 32. D. Pokorný
4

Včerejší venkovní zápas bohužel nepřivítali v příjemné formě ani jeden z týmů, co se opravdu dělo? Kolik padalo karet? I přes všechno zlé, si kluci podali ruce v přátelském duchu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra byla jak na horské dráze!

Jak už jsem zmínila, zápas nezačal úplně v dobré formě, hned od první minuty se hraje fotbal nahoru a dolu, to platí pro oba dva týmy. I přes to všechno mají obě strany šance k otevření skóre, které však ale za brankovou čárou nekončí. Také nutno podotknout, že po celou dobu se hrál velmi vyhecovaný zápas, který si vzal celkem devět žlutých karet a dvě červené karty, ale k tomu až později. 

 

Ve 32. munutě, se dostává balón za pokutové území na kopačku útočníka z Tatců Davida Pokorného, který nabíjí svůj revolver a vypustil raketu k pravé šibenici kde se míč o břevno odráží za brankovou čáru a do vedení jdou Tatce se skóre 0:1. Od tohoto gólu, jsou namotivovaní výsledek rovnou zdvojnásobit, bohužel se jim tak nedaři jak by si představovali a tak těsně před odchodem do šaten inkasují gól, který vyrovnává na 1:1 a to po smolném rohu, kde si dává vlastní gól Patrik Kašpar.

 

 

Druhý poločas přinesl spoustu šancí a ostrých zákroků a to hned od začátku!

Zhruba od 55' to začíná být na hřišti velmi vyhrocené, jak slovníkem, tak zákroky, které přestávají být profesionální a atmosféra se přenáší i mezi lavicemi. Bohužel, jak hlavní rozhodčí, tak asistenti tuto situaci nechtěli nějakým způsobem uklidnit, nebo to tak alespoň vypadalo, přes nepravé pískání a další různé signalizace. 

 

Nehledě na to, že asistenti nemávali tak polovinu ofsajdů, co během zápasu bylo, jak ze strany Tatců tak ze strany Všejan. V 61' se ženou Všejany do velké šance, kterou proměňují a zápas otáčí na svou stranu a ujímají se vedení 2:1. Teto gól Tatce velice zamrzel jak uvedl Jiří Höfr, ale chuť hrát a přidat srovnávací gól, rozhodně nechyběla.

 

To se ukazuje v 66' kde Tatce vysílají balón kupředu, to se však nelíbí Všejanské patnátce, která se rozhodla velmi ošklivým zákrokem zastavit útok Tatců. Za tento surový zákrok so předčasně na Velikonoce vykoledoval červený kartónek za zmaření slibně se rozvíjející brankové možnosti.

 Od 66' hrají Tatce v přečíslení 10 na 11 a to jim dává větší naději vstřelit další branku. To se jim ale bohužel nedaří. V 79' minutě se na polovině hostů strhla menší potyčka vícero hráčů, kde to pro Tatce nekončí moc dobře a úplným nesmyslem z jejich strany si chystá kufry k odchodu Patrik Kašpar, kterýsi za napadení soupeře vykoledoval červenou kartu a tím pádem výhoda Tatců je fuč a hrají 10 na 10.

 

Od tohohle momentu se zápas akorát dohrával už jen s takovou "nenávistí" a slovními pokřiky. Po závěrečném hvizdu si však jdeme podat přes šatnami ruce a každý odjíždíme po své ose.

Šáfr Tomáš

Červená karta během zápasu, Surová hra, kopnutí soupeře zezadu skluzem nepřiměřenou silou vedené podrážkou kopačky na nárt souprře v nepřerušené hře, zranění soupeře nenastalo

 

Kašpar Dominik

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, HNCH-prudké vražení do soupeře nepřiměřenou silou oběma rukama v přerušené hře jako reakce na předchozí bezohledné kopnutí soupeře do jiného hostujícího hráče ve hře



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: Dobrý den Chtěli jsme odčinit porážku z minulého týdne potěšit domácí fanoušky výhrou. Úvod zápasu byl vyrovnaný a první větší šanci měli hosté, postupem času jsme přebírali iniciativu a začali si vytvářet gólové šance, ty jsme neproměnili a přišel trest kdy se nádherně trefil hostující Pokorný. Tlačili jsme se stále dopředu a přišlo zasloužené i když šťastné vyrovnáni vlastním gólem hostů těsně před odchodem do kabin. Chtěli jsme navázat na závěr první půle a strhnout vítězství na svou stranu, to se po hodině hry podařilo. Bohužel zvláště ve druhé půli byla hra často kouskována, přibývali fauly, zápas byl stále více vyhecovanější a pět minut po naši vedoucí brance byl vyloučen Tomáš Šáfr který musel ač ne zcela fit naskočit za zraněného Krupičky a bohužel dlouho na hřišti nevydržel. I v deseti jsme však zápas kontrolovali, hosty prakticky k žádné brankové příležitosti nepustili. V závěru "odmítl" P Bouška náskok pojistit, ale důležité tři body zůstali doma.

Tatce
Jiří Höfer: Ta poslední situace se vyhrotila tím, když AR2 si všimli vyloučeného Patrika u hrací plochy, který čekal na klíče od šatny, hned nesmyslně signalizoval hlavnímu rozhodčímu a tím začíná divadlo! Stále nechápu, proč to měl za potřebí, když klíče se nesli v poklusu Patrikovi, který na ně v klidu vyčkával. Nejspíš to je jen úhel pohledu.



Sestavy


Sokol Všejany
M. Rybář [-] - J. Sameš [-] , J. Říha [-] , D. Novák [-] , O. Jon [-] , M. Hruška [-] (85. R. Poslt [-] ) , D. Miškovský [-] , M. Hanuš [-] , A. Kašpar [-] (75. D. Šaržík [-] ) , P. Bouška [-] , L. Krupička [-] (51. T. Šáfr [-] )

Tatce
R. Fiala [-] - D. Pokorný [-] , J. Höfer [-] (46. T. Grospietsch [-] ) , L. Horák [-] , L. Zedník [-] (70. O. Festa [-] ) , J. Doležal [-] , J. Březina [-] , M. Petrásek [-] , P. Kašpar [-] , M. Tomek [-] , F. Nekola [-] (46. J. Křovák [-] )

ŽK: 53. J. Říha , 54. P. Bouška , 79. D. Miškovský - 30. F. Nekola , 37. M. Petrásek , 39. P. Kašpar , 51. T. Grospietsch , 55. D. Pokorný , 67. L. Horák . ČK: 66. T. Šáfr - 79. P. Kašpar .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Karlík Milan - BALŠÁNEK Aleš, DANIHEL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štěpánka Nikolićová

Expert: Martin Vacek - Brankář Kostomlaty
Tip experta: remíza

Myslím, že to je jasná remíza.