0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní 17.kolo odstartovalo!


Branky


4

První utkání, po dlouhé době bez žádné přípravy, přátelského utkání. Bylo to  složitější, zžití s větším a jiným terénem nežli tréninkovým, uvedl brankář z Kostomlat Martin Vacek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek hry byl spíše kostrbatý než si nahráli potřebné tempo, soupeř jelikož byl na své trávě,byl lepší prvních dvacet minut, více si držel balón. Vyvtořil si šest, sedm nepříjemných rohů, ze kterých naštěstí nic nevytěžil.

 

Ve 25' měl soupeř na domácí půdě snad jedinou přímou střelu na bránu, po celý zápas se mu to již nezadařilo ale i přes to byla velice nepříjemná tu ale nějak Martin Vacek vyrazil za roh.  Po té ve hře fyzicky vyrovnali. Stav se tedy udržel na 0:0.

Byla to spíše vlažná ale vyrovnaná hra

Druhý poločas pokračoval opět pod tlakem ze strany Předradí. Měliopětovnou sérii kopů z rohu, během pěti minut, ale ani z těchto pokusů se neproměnil na branku. Hra tedy dál probíhala ve vlažném tempu a střídavě nahoru a dolu. Kolem 80' si Martin Vacek  s vlastím hráčem nastřelil tyčku, při všem štěstí ale balón se nakonec odrazil zpět do rukou Martina Vacka.

I přes veškeré možnosti míč do branky nedotáhli. Zápas skončil poslední standartní situací, kterou roozhodčí odpískal za faul Kostomlatského obránce a tím si vysloužil žlutou kartu, Předrahí ze standartky také nic nevytěžilo a tak rozhodčí píská konec zápasu za stavu 0:0.



Ohlasy k zápasu


Předhradí
Jan Malý - Trenér: „Bylo znát, že šlo o první zápas po dlouhé zimní pauze. Utkání bylo vyrovnané, šlo spíš o boj bez větších šancí. V první půli jsme se dostali k jediné slušné střele, ale brankář hostí ji v pohodě vytáhl na roh. Ve druhé půli jsme mohli vstřelit šťastný gól, když obránce soupeře srazil míč po centru ze strany na tyč vlastní branky, bohužel nebyl nikdo, kdo by balon doklepl do sítě. Jsme spokojení s tím, jak jsme pracovali v defenzivě, hosty, kteří jsou vysoko v tabulce, jsme do nebezpečných situací moc nepouštěli. Těší nás čisté konto, které jsme na podzim mockrát neudrželi."

Sokol Kostomlaty
Martin Vacek - brankář: Ve výsledku, pro nás 0:0 v té situace z jaké jsme z venku tak zlatý, i když jsme hráli proti týmu který je třetí od konce a náš tým je třetí od začátku, takže by nás to mělo mrzet ale prostě musíme být pokorný a ten bod vzít, obrana dobrá, dejme tomu, gól jsme nedostali, nástavba dopředu trošku horší, ale musíme se z toho poučit a samozřejmě všechno zlepšit.



Sestavy


Předhradí
L. Salava [-] - M. Beníšek [-] (77. J. Klingr [-] ) , J. Malý [-] (69. J. Slavík [-] ) , R. Mathé [-] , J. Kasal [-] , O. Beneš [-] , M. Kyncl [-] , Z. Trumpus [-] , S. Nanič [-] , P. Malý [-] (85. L. Hart [-] ) , J. Svoboda [-]

Sokol Kostomlaty
M. Vacek [-] - A. Fiala [-] (69. M. Kubečka [-] ) , T. Dvořák [-] , M. Pavlíček [-] (80. J. Mýto [-] ) , T. Friedel [-] , F. Ševčák [-] , V. Klepač [-] , P. Dvořák [-] , M. Zalabák [-] , M. Zinek [-] , J. Novák [-]

ŽK: 53. M. Pavlíček , 90. T. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - BUG Milan (N), ŠULC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpánka Nikolićová

Expert: Tomáš Protivný
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů