Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní 17.kolo odstartovalo!


Branky


4

I přes nepříznivé počasí to byl skvělí první mistrovský přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Krchleb

Hráči Poděbrad přijeli s mladým týmem. My jsme chtěli hrát svojí hru a to se nám řekl bych povedlo. V 7´ dal krásný balón za obranu Pařízek a J. Nedorost vyběhnutého brankáře s přehledem překonal. My jsme měli šance, bohužel nám nebylo přáno dát druhý gól.

 

Hned v úvodu druhého poločasu po faulu na Hůlku na hranici velkého vápna sám faulovaný proměnil volný přímý kop a zvýšil na 2:0. To nás uklidnilo a nechali jsme hrát Poděbrady trošku s míčem. V 66’ se prosadil střídající Z. Doležal ml.

 

Po fantastické přihrávce od J. Nedorosta a tím nám dal pojistku, že toto utkání zvládneme dotáhnout do úspěšného konce. Druhá branka v utkání pro Z. Doležala ml. přišla v 86’. Tato branka už byla pouze třešničkou na dortu k našemu povedenému výkonu a k zaslouženému zisku třech bodů.

 

A kdyby jsem k tomu měl dát krátký hodnocení.. Poděbrady přijely s mladým týmem. My jsme se však soustředili na svou hru a myslím si, že jsme do puntíku splnili co jsme si řekli. Pozorná defenziva si připsala nulu a směrem do ofenzivy jsme vstřelili 4 branky. Utkání jsme měli pod kontrolou a hosté naši branku téměř neohrozili. Tři body po zásluze zůstaly v Krchlebech. Snad to takhle bude pokračovat a budeme se takto prezentovat i následující týdny.

 

Autor : Tomáš Mlynka



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krchleby
Václav Kyselka: Pokora a disciplína zvítězila nad mládím.

FK Bohemia Poděbrady B
Michal Poděbradský: Utkali jsme se s velmi zkušeným protivníkem a na výsledku se to projevilo. Rozhodně se však nehrálo na jednu bránu jak by se mohlo zdát, soupeř efektivně trestal naše chyby. Objektivně musím uznat, že až na pár výjimek naše útočné snažení končilo na šestnáctce soupeře a domácí měli zápas pod kontrolou. Na druhou stranu jsme se i za nepříznivého stavu stále pokoušeli o kombinaci a utkání jen nedohrávali, což je pozitivní.



Sestavy


TJ Sokol Krchleby
P. Soukup [-] - J. Nedorost [-] (82. J. Flachbart [-] ) , Š. Kluzáček [-] (46. Z. Doležal [-] ) , T. Mlynka [-] , Z. Doležal [-] (46. R. Hůlka [-] ) , J. Kubík [-] (73. V. Kyselka [-] ) , T. Kyncl [-] , M. Jareš [-] , J. Flachbart [-] , J. Bobek [-] , F. Pařízek [-] (67. M. Nedorost [-] )

FK Bohemia Poděbrady B
F. Fiška [-] - J. Archalous [-] (80. T. Paďour [-] ) , J. Málek [-] , Z. Orestis [-] , O. Soukup [-] , D. Schulz [-] , D. Buldra [-] (80. S. Zumas [-] ) , M. Řehák [-] , T. Coufal [-] (60. J. Kubánek [-] ) , P. Kupec [-] , D. Lochman [-]

ŽK: 35. Z. Doležal , 81. J. Nedorost , 90. T. Mlynka - 4. J. Archalous , 15. Z. Orestis .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kuba Michal - MARUŠKA Jiří (N), SOUKUP František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpánka Nikolićová

Expert: Tomáš Protivný
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů