4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní 17.kolo odstartovalo!


Branky


24. F. Veselý , 41. D. Hora , 68. D. Hora , 82. F. Veselý
4

Jarní kolo odstartovalo na půdě v Rožďalovicích, kde se domácím opravdu zadařilo, určitě ale nejmladší tým SK Polaban Nymburk nebyl vůbec po zadu a dal do toho úplně všechno, tak se pojďme na to podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V šancích vedl Polaban!

Po odstartování mistrovského utkání v Rožďálovicích vedl převážně Polaban. Prvních dvacet až pětadvacet minut byly lepší, drželi si více balón než domácí soupeř. Dokázali si vytvořit tři velké gólové šance, jak hlavička Protivného, břevno Kovacse a dalekonosný pokus Nováka, který těsně minul bránu. Bohužel nedokázali proměnit ani jednu branku na gól.

 

Hrálo se na těžkém terénu a ani domácím to velmi nevyhovovalo, nemohli si tak dělat velké šance oba týmy. Soupeř hrál jednoduchou hru s nakopáváním balónu za obranu a s tím se Polaban nedokázal poprat.

 

Jejich stylem hry  je spíše tvořit si šance kombinačně po zemi a to na těžkém terénu nešlo. Ve 24' minutě dostali první gól, snažili se to ihned napravit a vyrovnat, vytvořili si šanci ale bohužel ani po té to nedopadlo v jejich prosěch. Druhou branku dostali v 41' minutě do "kabiny". 

 

Rožďálovice do první jarní sezóny vykročili bez svých tří hráčů základní sestavy a to bez Paroulka, Najmona a odchovance hanojské fotbalové akademie Chunga, ale naopak to kompenzoval posilou vytoužený Martin Grospič. I pro Rožďáloivce nebylo vůbec snadné se vypořádat s nekvalitním povrchem a tak se nikomu nevedla jejich kombinační hra.  

 

 

Rožďalovice jim byly v patách!

Do druhé půle šli s tím, že potřebují konečně  proměnit nějakou šanci ale bohužel nepovedlo se, i přes veškerý zápal týmu. Obě branky v prvním poločase padly po rychlých protiútoků do otevřené obrany soupeře. Se snahou Polabanu vytvořit si šance na další góly se jim bohužel  nedařili ani do konce zápasu.

Polaban se snažil zvýšit tlak, ale soupeř je tím potrestal.

 

Poté Roždalovice zjednodnodušili hru, začli kopat dlouhé míče na jejich rychlé a důrazné útočníky.Díky tomu se jim zadařilo a tak v 68' minutě a 82' střílí ještě dva góly.

Klíčovým okamžimek byla chycená gólová hlavička domácím brankářem Petrem Lorenzem.  S výsledným skóre 4:0 zápas končí. I přes všechny nešťastné šance, byla po celý čas zápasu vyrovnaná hra!

 

Dominik Procházka k zápasu uvedl : "Já bych řekl, že to nebylo úplně hrozný, ten stav utkání nevypadá moc hezky, ale ten kdo tam byl, tak viděl že to úplně jednoznačný nebylo."



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Radim Kralik - trenér: "Musím tímto poděkovat všem našim hráčům za odpovědný přístup a plnění taktických pokynů."

SK Polaban Nymburk B
Tomáš Protivný - trenér/hráč: "Myslím, že mezi hra byla vyrovnaná. Už teď se připravuje domácí zápas, který chceme vyhrát a přivítat tak po pauze naše fanoušky!!"



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
P. Lorenz [-] - L. Dont [-] , B. Kulychok [-] (75. Š. Taneček [-] ) - H. Tu [-] - D. Hora [-] , F. Veselý [-] - J. Čapek [-] (73. J. Beneš [-] ) , M. Grospič [-] , V. Bubla [-] , M. Havránek [-] , P. Rulc [-] (28. M. Jeník [-] )

SK Polaban Nymburk B
O. Luňáček [-] - L. Kovacs [-] , D. Wiehl [-] (73. F. Gajdoš [-] ) , T. Protivný [-] (61. M. Svoboda [-] ) , M. Košátko [-] , M. Luňáček [-] , D. Filip [-] , T. Hrbáček [-] , Š. Novák [-] (61. T. Kukla [-] ) , D. Procházka [-] (61. M. Vajshajtl [-] ) , P. Daněk [-] (46. M. Šimon [-] )

ŽK: 17. M. Grospič , 32. V. Bubla , 37. B. Kulychok , 53. D. Hora , 77. H. Tu , 87. M. Havránek - 56. T. Hrbáček , 60. D. Procházka , 68. L. Kovacs .
Místo: Rožďalovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - Balšánek Aleš, Mičuta Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpánka Nikolićová

Expert: Tomáš Protivný
Tip experta: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích