Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 10:15

15.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mlékojedy dokázaly otočilt zápas, přesto body putují do Hořína


Branky


7

V prvním domácím zápase přicestoval do Mlékojed Hořín. Domácí o poločas vedli, ale v druhé půli 3x inkasovali a nezískali ani bod. Dvěma góly se blýskl Polanský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první půle vlétl lépe Hořín. Byl aktivnější a lepší na balónu, což potvrdil v 16. minuě po krásné průnikové akci Polanský, který poprvé v zápasu rozvlnil síť. Po gólu hořínští zvolnili tempo a trošku polevili. Do hry se tedy dostaly více Mlékojedy, hrály více tvrdě a odhodlaně, a to hned ve 24. minutě vyústilo v penaltu, kterou proměnil Lovíšek. Ve 45. minutě přišla otočka, když domácí po krásně zahraném rohovém kopu zvýšili na 2:1 a po prvním poločase vedli.

 

 

V druhé půli jsme viděli úplě jiný Hořín. Hosté byli běhavější a fotbalovější. Začali se postupně dostávat více do šancí. V 60 minutě přišel vyrovnávací gól (Petr Machek) a domácí se začali bát o body. Hořín byl stále více hladový a v 78. minutě se dočkal. Do vedení šel po gólu Holčíka. Vedení si hosté udrželi, a když pak v 89. minutě skóroval svým druhým gólem Polanský, bylo rozhodnuto, 2:4.

 



Sestavy


TJ Start Mlékojedy
I. Željazkov [-] - Ž. Željazkov [-] , T. Matucha [-] (55. P. Suchánek [-] ) , P. Jahodka [-] - G. Tasoulas [-] (81. J. Jahodka [-] ) , M. Lovíšek [-] , P. Šmigol [-] (75. L. Gerencséry [-] ) , P. Stanislav [-] - V. Poddaný [-] (57. L. Mika [-] ) - P. Nezbeda [-] , J. Drahorád [-]

AFK Hořín
J. Petrus [-] - P. Landsman [-] , M. Holoubek [-] , V. Žídek [-] (70. Z. Loužecký [-] ) , M. Vernek [-] (25. J. Halman [-] ) , R. Rulec [-] - P. Holčík [-] , Z. Cífka [-] , Š. Žemlička [-] - P. Machek [-] (84. J. Jiskra [-] ) , R. Polanský [-] (90. D. Holý [-] )

ŽK: 58. V. Žídek , 85. J. Halman , 89. Z. Cífka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIXA Josef - DEMETER Martin, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Hráč - FC Lobkovice | Středočeský | Mělník

Tip: remíza

Jakub Jareš

Expert: Petr Jareš
Tip experta: výhra hostů

Minulý zápas skončil výhrou Mlékojed, ale Hořín se od té doby zvedl, proto Hořín vyhraje těsným rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů