3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o jistotu záchrany ovládli domácí!


Branky


8

V důležitém zápase mezi Kasejovicemi a Dvorcem se střetli dva týmy bojující o jistotu záchrany v soutěži. Domácí Kasejovice se chopili iniciativy a od prvních minut utkání se snažili o aktivní hru. Po půlhodině se jim podařilo otevřít skóre a postupně si vybudovat náskok. I když hosté dokázali snížit z přímého kopu, nakonec se rozhodující góly zrodily na straně Kasejovic. Díky tomu si domácí tým zajistil vítězství a důležité body pro jistotu záchrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích do druhé půle!

Od prvních minut utkání bylo patrné, že domácí tým má jasný cíl – získat tři body. Kasejovice vstoupily do zápasu aktivněji a snažily se vytvořit tlak na soupeře. Jejich snaha byla odměněna ve 30. minutě, kdy se Martin Škyrta prosadil ve vápně mezi čtyřmi obránci a brankářem Dvorcem. Šikovným zakončením do prázdné branky otevřel skóre a poslal domácí do vedení.

Krátké zaváhaní domácích Dvorec nevyužil!

Kasejovice pokračovaly v aktivní hře i ve druhé půli a snažily se své vedení navýšit. Ve 49. minutě se opět prosadil Martin Škyrta, který tentokrát unikl obraně Dvorce a výbornou střelou propálil gólmana. Zvýšil tak náskok na 2:0 a zdálo se, že domácí mají zápas pod kontrolou.

Hosté však nechtěli jen tak rezignovat a usilovali o snížení skóre. V 57. minutě se jim podařilo skórovat z přímého kopu, který zahrál Pavel Kalabza, nejlepší hráč Dvorce. Jeho precizní střela skončila v síti Kasejovic a snížila stav na 2:1.

Ovšem Kasejovice si nechtěly nechat vzít vítězství. V 60. minutě se po skvěle sehraném brejku prosadil Petr Novosad a vrátil dvoubrankový náskok domácím. Zbývající čas už Kasejovicím stačil pouze k vedení hry a udržení si výhry. Navzdory dalším šancím nedali další góly, a tak utkání skončilo vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Václav Drnek: Výsledek mohl být daleko jednoznačnější, ale naše neuvěřitelná neschopnost v zakončení nás na výraznější skóre nepustila.




Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Petrášek [-] - J. Mašek [-] , M. Chára [-] - - P. Novosad [-] (67. V. Šmíd [-] ) , P. Pružinec [-] - P. Mašek [-] (54. L. Kopřiva [-] ) , D. Fiala [-] , Z. Adamec [-] , M. Škyrta [-] (54. I. Bouda [-] ) , Š. Peterka [-] , J. Hokr [-] (54. V. Drnek [-] )

TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - P. Kalabza [-] , O. Černý [-] , M. Havlíček [-] (66. T. Kulhánek [-] ) , M. Kolář [-] (72. J. Málek [-] ) , J. Končel [-] , P. Kalabza [-] , A. Vavřička [-] , Z. Tomaščík [-] , D. Beránek [-] , J. Zdvořáček [-]

ŽK: 37. D. Fiala - 35. M. Kolář , 40. J. Zdvořáček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - CHÁRA Zdeněk (N), GREGUŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů