Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavá bitva na spodu tabulky skončila výhrou domácích


Branky


11

V dramatickém souboji mezi Zálužím a Kasejovicemi na hřišti Záluží se hrál zápas plný emocí a napětí. Obě mužstva se utkala v neděli 28. května a bojovala o důležité body. Záluží se snažilo získat body potřebné k udržení, zatímco Kasejovice měly na svém kontě o šest body více. Nakonec si vítězství odneslo Záluží, které zvítězilo 3:2 díky skvělým výkonům svých hráčů, především Josefa Urbánka. Zápas se hrál v klidném tempu a bez větších střetů, tomu napovídá také pouze jedna žlutá karta, na konci zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidná první půle nabídla pouze jeden gól

Ve 36. minutě se Záluží dostalo do vedení po přesné střele Andriie Tymkiva, který ukázal své fotbalové umění a nedal brankáři Kasejovic šanci. Tento gól poskytl Záluží důležité vedení 1:0, které udrželi až do konce prvního poločasu. Oba týmy se snažily o další góly, ale obrany byly pevné a brankáři pozorní.

Drama ke konci druhé půle domácí zvládli!

Ve 48. minutě Josef Urbánek navýšil vedení Záluží na 2:0 po skvělé akci a přesné střele. To poskytlo Záluží ještě větší jistotu a naději na vítězství. Nicméně, v 58. minutě se Petr Novosad z Kasejovic prosadil a snížil na 2:1. Ovšem v 62. minutě se Josef Urbánek podruhé v utkání prosadil a znovu navýšil vedení Záluží na 3:1. Kasejovice však neztratily víru a v 74. minutě se Petr Novosad znovu střelecky prosadil a snížil na konečných 3:2 ve prospěch Záluží.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
C. Szücs [-] - L. Pondělík [-] , L. Havlík [-] , M. Lidický [-] , P. Eret [-] , J. Urbánek [-] , V. Zahoř [-] , L. Vladař [-] , A. Tymkiv [-] , L. Mlnařík [-] , M. Klier [-]

TJ Sokol Kasejovice
J. Mašek [-] , M. Chára [-] - J. Pružinec [-] - P. Novosad [-] , P. Pružinec [-] - Z. Adamec [-] , V. Šmíd [-] (59. V. Drnek [-] ) , J. Hokr [-] (80. L. Kopřiva [-] ) , J. Bouše [-] , I. Bouda [-] (50. V. Jakubčík [-] ) , D. Fiala [-]

ŽK: 84. M. Chára .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pašek Milan - TŘEŠTÍK Ladislav (N), BOUDA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů