Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Radkovic díky hattricku zkušeného útočníka!


Branky


11

Na hřišti v Chlumčanech se odehrál vzrušující zápas mezi místním týmem a Radkovicemi. Oba týmy se utkaly v neděli 27. května s cílem získat cenné body. Radkovice zaznamenaly vítězství 3:1 a hrdinou utkání se stal 33letý útočník František Březina, který se třemi brankami ukázal svou střeleckou kvalitu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalá první půle nenabídla vítěze...

Už v 15. minutě se František Březina z Radkovic prosadil a poslal svůj tým do vedení 1:0. Nicméně, ve 32. minutě Dominik Štolle odpověděl za Chlumčany a vyrovnal na 1:1. Oba týmy se snažily o další góly, ale v prvním poločase už se skóre neměnilo. Diváci sledovali vyrovnaný souboj plný akcí, ale tempo nebylo tak silné aby překvapilo obranu jednoho z týmů.

Hattrick rozhodl o vítězi!

Ve 62. minutě se František Březina podruhé prosadil a vrátil vedení Radkovicím po přesné střele, která skončila v síti Chlumčan. Jeho druhý gól poskytl Radkovicím důležitou výhodu a jistotu. V 80. minutě přišel zářný okamžik pro Františka Březinu, kdy se mu podařilo proměnit hattrick a zvýšit náskok Radkovic na konečných 3:1. Jeho střelecký výkon byl skvělý a zanechal výraznou stopu na utkání.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , M. Němeček [-] (61. F. Šteffel [-] ) , M. Schlehofer [-] , F. Lösch [-] (64. M. Sýkora [-] ) , D. Štolle [-] (83. L. Vajai [-] ) , O. Bobyr [-] , J. Hrdlička [-] (46. J. Fakan [-] ) , M. Krůs [-] , T. Beníček [-] , R. Dědič [-]

TJ Sparta Radkovice
J. Trojánek [-] - J. Stehlík [-] , V. Soyma [-] - T. Benedikt [-] , M. Velich [-] , R. Romanenko [-] , L. Lucák [-] - F. Březina [-] - P. Lang [-] , L. Touš [-] , A. Bondarchuk [-] (70. T. Nguyen [-] )

ŽK: 22. M. Schlehofer , 81. D. Štolle , 88. M. Krůs - 65. L. Touš , 73. T. Benedikt , 74. R. Romanenko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šimek Luboš - SAMEK Miloslav (N), KALČÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích