4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 14:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezpečná výhra od Nepomuku o tři branky


Branky


19. M. Baran , 46. D. Jára , 74. M. Ptáček , 78. D. Jára - 86. H. Haimrle
11

Výbušný fotbalový duel mezi Nepomukem B a Lužany se odehrál v neděli 28. května na hřišti v Nepomuku. Obě mužstva se střetla s cílem získat důležité body. Nepomuk momentálně obsadil 5. pozici v tabulce a Lužany se nacházejí na 11. místě. V konečném důsledku vítězství získal Nepomuk, který dominoval a zvítězil výsledkem 4:1. Hrdinou zápasu se stal mladý talent David Jára, který se prosadil hned dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle, šla ve prospěch domácích

V 19. minutě se Nepomuk dostal do vedení po přesné střele Mareka Barana. Tento gól poskytl domácímu týmu důležitý náskok 1:0, který udržovali až do konce prvního poločasu. Oba týmy předváděly bojovný fotbal, ale skvělé výkony obran a brankářů bránily soupeřům ve skórování.

Přejezd v druhé půli, který zařídil mladý talent!

Hned na začátku druhého poločasu, v 46. minutě, se do střelecké listiny zapsal David Jára a navýšil vedení Nepomuku na 2:0. To poskytlo domácímu týmu ještě větší jistotu a naději na vítězství. V 74. minutě se Marek Ptáček přidal k střelcům Nepomuku a zvýšil skóre na 3:0. O čtyři minuty později se opět prosadil David Jára a přidal čtvrtý gól pro Nepomuk, který se tak dostal do neohroženého vedení 4:0. V závěrečných minutách utkání se Lužanům podařilo snížit díky gólu Hyneka Haimrleho na konečných 4:1.



Sestavy


FK Nepomuk B
M. Baroch [-] - J. Pittr [-] (59. J. Polívka [-] ) , J. Kohout [-] (59. D. Kepka [-] ) , P. Velíšek [-] (59. J. Ticháček [-] ) , J. Bešta [-] , M. Ptáček [-] , L. Zajíc [-] (46. D. Jára [-] ) , M. Baran [-] , P. Váňa [-] , M. Vladař [-] (70. V. Hejpetr [-] ) , M. Březák [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - O. Urban [-] , J. Fořt [-] (81. D. Burian [-] ) , R. Kliner [-] , L. Duchek [-] , M. Bešta [-] , J. Běl [-] , H. Haimrle [-] , M. Hřebec [-] , D. Krejčíř [-] , T. Kutka [-]

ŽK: 43. P. Velíšek , 84. J. Ticháček - 30. M. Bešta , 35. L. Duchek , 87. D. Burian . ČK: 73. L. Duchek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - SLABÝ Otto, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích