1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce na hřišti v Hradci!


Branky


11

V napínavém utkání mezi Hradcem a Stodem si domácí tým připsal vítězství 1:0. Zápas, který se odehrál v sobotu 27.5. v Hradci, nabídl bojovnou hru a několik šancí na obou stranách. Domácí se dostali do vedení brzkým gólem, který se ukázal být rozhodujícím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Hradce se ukázalo jako jediná gólová šance...

Hra v první půli byla rozkouskovaná častými přerušeními, a tak žádný z týmů si nevytvořil trvalejší převahu. Domácí se ujali vedení již v 8. minutě, kdy centr Bečváře našel Beneše, jenž volejem trefil míč a ten se přes ruku brankáře dostal do sítě. Ve 20. minutě měl velkou šanci Tesárek, ale jeho hlavička po centru Múčka mířila nad. O několik minut později se Snášel dostal k míči v pokutovém území, ale jeho ránu vyrazil brankář Poslední. Oběmu týmům se naskytly další šance, ale ani jednomu se nepodařilo skórovat.

Otočka v podání hostů se nekoná a Hradec uhlídal těsné vedení!

Po změně stran měl Hradec víc míč na svých kopačkách, ale jejich převaha zůstala bezvýsledná. Oba týmy nedokázaly vytvořit mnoho nebezpečných situací před brankou soupeře. Zápas se tak dohrál s výsledkem 1:0 ve prospěch Hradce.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: V sousedském derby nebyl k vidění příliš dobrý fotbal a nám se utkání celkově nevydařilo. Směrem dopředu jsme se hodně trápili a téměř jsme nedokázali ohrozit soupeřovu branku.



Sestavy


SK Hradec 1946
T. Poslední [-] - T. Brož [-] (66. B. Andrle [-] ) , Z. Hönig [-] , P. Štverka [-] , M. Bečvář [-] - M. Zámeček [-] , R. Baxa [-] , Š. Beneš [-] , V. Voves [-] - R. Kováč [-] (90. O. Kiss [-] ) , D. Duchek [-] (90. P. Andrle [-] ) -

TJ Slavoj Stod
P. Punčochář [-] - A. Fabián [-] , O. Lihm [-] , M. Douša [-] , D. Tesárek [-] , J. Múčka [-] , V. Patera [-] , P. Bilik [-] (88. J. Klásek [-] ) , A. Kozák [-] , R. Snášel [-] , V. Rataj [-]

ŽK: 9. D. Duchek , 50. T. Brož , 55. V. Voves , 90. M. Zámeček - 39. M. Douša , 43. A. Fabián .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - PAŠEK Milan, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích