3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kontrolovaná výhra Merklína!


Branky


30. J. Liška , 72. J. Liška , 88. L. Bláha
11

V napínavém utkání druhého týmu tabulky Merklína proti Seči, které se konalo v sobotu 27. května, se na hřišti odehrála vyrovnaná bitva. I přes úsilí obou týmů se však Merklín dokázal prosadit a zvítězit výsledkem 3:0. Největším hrdinou tohoto zápasu byl 48letý Jaromír Liška, který se stal nejen nejstarším hráčem na hřišti, ale přispěl také dvěma góly k vítězství svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle ukázala pouze jednu branku

V 30. minutě se Jaromír Liška chopil příležitosti a svou zkušeností dokázal prostřelit obranu soupeře, posílající míč za záda brankáře Seče. To přineslo Merklínu důležité vedení 1:0, které hosté udrželi až do konce prvního poločasu. Oba týmy se snažily o další góly, ale úspěšně bránily své branky.

 

Doklepnutí "Sečského hattricku" přišlo až dvě minuty před koncem

V 72. minutě Jaromír Liška potvrdil svou výjimečnost a skóroval podruhé v zápase. Jeho střela byla přesná a nedala šanci brankáři Seče. Tento gól poskytl Merklínu větší jistotu a náskok 2:0. Až do konce zápasu se oba týmy snažily o další akce a góly, ale pouze Merklín dokázal znovu skórovat. V 88. minutě se Libor Bláha prosadil a potvrdil konečný výsledek 3:0 ve prospěch Merklína.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - J. Yankov [-] , J. Hruška [-] (77. F. Masec [-] ) , O. Haník [-] , L. Bláha [-] , J. Vachovec [-] , D. Marek [-] , O. Petryshynets [-] (85. J. Jindřich [-] ) , D. Wild [-] , M. Schejbal [-] , J. Liška [-]

TJ Seč
T. Brček [-] (81. T. Černý [-] ) - R. Křesťan [-] , P. Sedlak [-] , S. Basha [-] , L. Vlk [-] , D. Tauš [-] (60. K. Jedlička [-] ) , D. Touš [-] , Š. Bešta [-] , P. Kadlec [-] , P. Vela [-] , J. Zapletal [-] (60. E. Astua [-] )

ŽK: 53. J. Hruška , 55. O. Petryshynets , 76. J. Liška , 85. D. Wild - 23. R. Křesťan , 39. S. Basha , 75. Š. Bešta , 92. P. Sedlak .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CALPAC Sergiu-Nicolae - HORA Jakub, KLOVERSA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů