Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Poříčí skončila 11 góly!


Branky


5. J. Šefl , 11. S. Hefert , 22. R. Šlejska , 26. J. Šefl , 30. T. Vaidiš , 37. L. Mošna , 54. J. Byron , 56. V. Fiala , 59. J. Byron , 69. J. Šefl , 87. V. Raichynets - 35. L. Vladař
11

V sobotu 20.5. se v Poříčí odehrál fotbalový zápas mezi týmy Spálené Poříčí a Záluží. Domácí tým Spálené Poříčí ukázal výjimečný výkon a zvítězil s přesvědčivým skóre 11:1. Zápas odrážel obrovský výkonnostní rozdíl mezi oběma týmy, a to se promítlo i do konečného výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absolutní převaha favorita nastavila stav 6:1

První poločas byl ve prospěch domácího týmu , který dokázal ovládnout hru a vytvořit si komfortní náskok. Už v 5. minutě přišel první gól, když J. Šefl zahájil sólový únik středem hřiště. S přehledem překonal středního obránce a levou nohou přesně zamířil k pravé tyčce - 1:0.

Spálené Poříčí pokračovalo v dobře organizované hře a v 11. minutě přišel druhý gól. Míč se dostal na jeden dotek od O. Homolka až k S. Hefertovi, který křížnou střelou překonal gólmana zblízka z ostrého úhlu - 2:0. Domácí tým si tímto gólem ještě více upevnil svou pozici na hřišti.

Ve 15. minutě přišla krásná centr přihrávka od V. Fialy, ale J. Kolář v tutové šanci brankáře minul. O minutu později V. Fiala znovu asistoval, ale ránu J. Šefla z deseti metrů srazil obránce na roh. Spálené Poříčí však neustále tlačilo na soupeře a ve 22. minutě se dočkalo dalšího gólu. V. Fiala nabídl přesný centr R. Šlejskovi, který z devíti metrů skóroval - 3:0.

Neustálý tlak domácího týmu pokračoval i nadále. Ve 26. minutě přišel další gól po krásné kombinaci kolem velkého vápna. J. Byron vyšperkoval akci nadýchaným centrem a J. Šefl se přesnou hlavičkou trefil ke vzdálenější tyči - 4:0. Spálené Poříčí bylo na hřišti jasně dominantním týmem.

Ve 30. minutě se T. Vaidiš nejvýše naskočil na centrovanou standardku od V. Fialy a hlavou zvýšil na 5:0. Záluží se snažilo bránit a do útoku se dostávalo jen sporadicky. Ve 36. minutě však dokázali snížit. J. Kolář přihrál domácím vracejícím se hráčům příliš krátkou malou domů, a hostující útočník prostřelil vyběhnutého brankáře L. Vargu - 5:1.

Přestože Spálené Poříčí inkasovalo jeden gól, neztratilo svou herní dominanci a ve 38. minutě přidalo další gól. V. Fiala měl sice gólovou příležitost, ale akci ihned dokončil L. Mošna úspěšnou dorážkou ze čtrnácti metrů - 6:1.

Gólostroj Poříčí se zastavil na čísle jedenáct!

I ve druhém poločase dominovalo Spálené Poříčí. V 55. minutě se J. Byron prosadil pumelicí z patnácti metrů a zvýšil na 7:1. O několik minut později se opět prosadil V. Fiala a zvýšil na 8:1. Domácí tým si připisoval branky i v závěru zápasu, až nakonec skončil výsledkem 11:1 ve prospěch Spáleného Poříčí.

Zápas ukázal propastný rozdíl v kvalitě mezi oběma týmy. Spálené Poříčí předvedlo vynikající výkon a svou převahu proměnilo v množství gólů. Na druhou stranu, Záluží mělo potíže držet krok s rychlým tempem hry a nedokázalo se vyrovnat s výkonností soupeře.

Spálené Poříčí si připsalo dvouciferné vítězství do svého konta a potvrdilo svou dominanci v zápase.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , O. Homolka [-] (63. J. Karas [-] ) , S. Hefert [-] , L. Mošna [-] (67. P. Byron [-] ) - V. Fiala [-] , T. Vaidiš [-] , J. Byron [-] , J. Kolář [-] (77. K. Bláha [-] ) - R. Šlejska [-] (63. V. Raichynets [-] ) , J. Šefl [-]

TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - M. Klier [-] , V. Zahoř [-] , L. Vladař [-] , A. Tymkiv [-] , L. Pondělík [-] , L. Mlnařík [-] , M. Lidický [-] , L. Havlík [-] , V. Bednář [-] , M. Hnilička [-] (46. P. Eret [-] )

ŽK: 57. M. Lidický .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - KREJČÍ Marcel (N), ZAHRADNÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích