Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečná otočka domácích zajistila 3 body!


Branky


9

Klášter se celou sezónu trápí a v soutěži získal jedinou výhru. Poslední dobou však forma prutce stoupá a i přes pár nepovedených zápasů se ukazuje že i tým na posledním místě má co nabídnout. V zápase proti Záluží si dokázali zajistit do druhé půle vedení hned o tři branky, Záluží však v druhé půli jasně dominovalo a získalo zpátky nejen bod ale rovnou tři po pěti brankách do soupeřovy brány. Pro Klášter to znamená další trpká porážka a další čekání na první výhru v jarní části.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance a tři góly Kláštera!

V úvodu první půle jsme hned mohli vidět aktivitu hostů, když už ve 3.minutě otvíral skóre Marek Pikhart. Po tomto gólu se hra uklidnila a dalších dvacet minut byla hra velmi vyrovnaná. Hosté dobře napadali a byli velice aktivní což přineslo další šance. Z tohoto usílí vyústil gól v 26.minutě, když do branky dorážel opět Marek Pikhart. Nedlouho nato přišla poslední rána outsidera tabulky, když se v 32.minutě podařillo vsítit Tomášovi Krmelovi z penalty.

Neskutečná otočka domácích, kteří nám ukázali hned 5 branek!

Domácí si do druhé půle dali jasný cíl a to otočit stav, který na hřišti momentálně panuje. S tím začali hned dvě minuty po hvizdu, kdy se trefil Lukáš Vladař. Klášter však nezmatkoval a držel svoji obranu pevnou i nadále až do 60.minuty, kdy se Lukáš Vladař opět trefil do sítě Klašteru a dával tak kontaktní gól. Klášter nepochybně ztratil jakousi kontrolu nad zápasem, kterou doteď držel. Dobrých 20 minut se dařilo Klášteru držet stav na jednobrankovém vedení, ale jakékoliv útočné akce už k vidění od hostů nebyli. Posledních deset minut hry se neslo v duchu trpké porážky Kláštera, kterou nastartoval v 81.minutě Lukáš Pondělík. Klášter asi ztratil mentální sílu a za necelých sedm minut do brány donesl Josef Urbánek čtvrtý a otáčející gól pro Záluží. V 90.minutě ještě přišla sladká tečka na konec kdy se podruhé do soupeřovy branky trefil Lukáš Pondělík. Zápas skončil nakonec 5:3 pro domácí, kteří zvládli možná největší otočku v této sezóně.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Fanoušek domácích: Klášter má rozhodně kvality a ukázal to v první půli, popravdě jsem myslel že se naši složí, ale ukázali skvělou sílu v hlavách a to je to důležitý. Skvělej zápas a těším se na další víkend.




Sestavy


TJ Sokol Záluží
C. Szücs [-] - L. Vladař [-] , J. Urbánek [-] , A. Tymkiv [-] , V. Schamberger [-] (46. V. Zahoř [-] ) , J. Povolný [-] , L. Pondělík [-] , L. Mlnařík [-] , L. Havlík [-] , P. Eret [-] , V. Bednář [-]

TJ Klášter
J. Vacek [-] - T. Krmela [-] , M. Pikhart [-] , R. Sedláček [-] , M. Málek [-] , M. Suko [-] (78. J. Štván [-] ) , M. Terč [-] , D. Bárta [-] , L. Běle [-] (46. J. Ostříž [-] ) , M. Dolák [-] , L. Běle [-]

ŽK: 32. P. Eret , 86. L. Vladař - 29. L. Běle .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů