3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnanou bitvu rozhodli domácí ve druhé půli bojovným týmovým výkonem


Branky


49. P. Malý , 80. P. Malý , 82. P. Malý
9

Zápas v Žákavé znamenal důležité utkání pro oba celky. V první půli jsme viděli vyrovnanou hru obou týmů, ale v druhé půli se ukázala dravost mladého výběru Žákavé. Žákava si tak vzala dobré tři body pro třech brankách Pavla Malého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle neukázala vítěze

Utkání v Žákavé nabídlo v prvním poločasu divákům oboustranně bojovnou vyrovnanou bitvu o každý metr trávníku, hráči si nedarovali kousek prostoru a útočníci měli těžkou práci se prosadit. Ve středu pole se odehrávala urputná bitva plná soubojů a obě defenzivy byly pozorné a dokázaly si ustrážit svá pokutová území.

Druhé dějství ukázala dobrou připravenost mladých hráčů domácích

Do druhého dějství poslali domácí na trávník čerstvé síly a drobně změnili pozice, Richard Škala se stáhl z útoku doprostřed zálohy a na hrot šel Tobiáš Froněk se záměrem vyhrávat zejména vzdušné souboje. To se domácím vyplatilo hned ve 49. minutě, kdy dokázal T. Froněk přetlačit radkovické stopery, zatáhl míč doprava a jeho centrovanou přízemní nabídku dokázal zužitkovat Pavel Malý a otevřel skóre – 1:0 pro domácí.  

Obraz hry z první půle se příliš neměnil, oba celky si nic nedarovaly a hrálo se urputné vyrovnané utkání. To pro sebe nakonec rozhodli domácí v poslední desetiminutovce. V 80. min absolvoval vepředu vzdušný souboj Adam Tafat, prodloužil na Pavla Malého, který pronikl do pokutového území a dvěma kličkami si dokázal připravit střeleckou pozici a prostřelit hostujícího gólmana – 2:0. Razítko na zaslouženou výhru domácích pak přidal tentýž hráč o dvě minuty později, kdy se ujal exekuce přímého volného kopu z dvaceti metrů, obstřelil zeď a míč zapadl přesně k pravé tyči – 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava B
Jan Tafat: Dnes to byl těžký zápas, bylo potřeba hrát s plným nasazením, koncentrací a trpělivostí od první do poslední minuty. Kluci to odmakali, podali bojovný týmový výkon a byli odměněni zaslouženým vítězstvím. Zápas nebyl tak jednoznačný, jak možná výsledek na první pohled vypadá, soupeř nás dobře prověřil. Těší nás i čisté konto, byli jsme dobře organizovaní a zodpovědní směrem dozadu. Kluci završili povedený víkend našich celků na domácím trávníku po sobotních výhrách starších žáků, dorostu i A týmu.




Sestavy


FK Žákava B
O. Soukup [-] - R. Škala [-] , P. Malý [-] , L. Mourek [-] (46. T. Froněk [-] ) , S. Štěpán [-] (76. M. Krňoul [-] ) , V. Drohobeckyj [-] (84. V. Štěpán [-] ) , M. Soubusta [-] (46. M. Froněk [-] ) , V. Kasl [-] , J. Hamák [-] (76. A. Tafat [-] ) , L. Kosnar [-] , O. Šimek [-]

TJ Sparta Radkovice
J. Trojánek [-] - J. Stehlík [-] , P. Lang [-] , V. Soyma [-] - R. Romanenko [-] , L. Lucák [-] , T. Nguyen [-] (64. R. Vašák [-] ) , M. Velich [-] (75. T. Benedikt [-] ) - F. Březina [-] (83. A. Hushul [-] ) - T. Kalčík [-] , P. Smola [-] (83. J. Brada [-] )

ŽK: 73. O. Šimek , 86. P. Malý - 60. T. Nguyen , 82. P. Lang , 86. R. Romanenko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CALPAC Sergiu-Nicolae - TAFAT Jan (N), KALČÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích