2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Dvorci nakonec žádný z celků nestrhl výhru na svoji stranu


Branky


16

Dvorec se na jaře prezentuje velmi dobrými výsledky, rezerva Žákavé nadělila minulý týden desítku Záluží, a tak se na trávníku ve Dvorci jednalo o zajímavou konfrontaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe hrající hosty čekala vítězná půle

První poločas vyzněl lépe pro hosty, kteří hráli disciplinovaně na kompaktně dozadu, trpělivě čekali na svoje příležitosti a ty postupně přicházely. Po půlhodině hry hned třikrát orazítkovali tyč domácí branky, nejprve dostal přihrávku do běhu Pavel Malý, obešel gólmana, ale z úhlu trefil jen tyč již prázdné branky. Poté si na centrovaný míč z trestného kopu naběhl na zadní tyč Richard Škala, ale hlavou trefil opět do tyče. A do třetice Pavel Malý opět na zadní tyči ve skluzu rovněž do tyče. Domácí byli nebezpeční na míči v okolí šestnáctky, ale hostující defenziva dokázala jejich nebezpečné hráče ustát a do zakončení je nepouštěla. Žákava byla za svoji aktivitu odměněna ve 41. minutě, kdy Pavel Malý šikovně prostrčil do šestnáctky nabíhajícímu Stanislavu Štěpánovi, který prostřelil gólmana a hosté šli do šaten s jednobrankovým náskokem.

 

 

Otočka Dvorce vysloužila jeden bod

Úvod druhého dějství opět vyšel hostům, v 51. min pronikl Pavel Malý do šestnáctky a předložil Richardu Škalovi, který zvýšil na 0:2. Domácí reagovali o pět minut později, když našli okénko v obraně hostí a Luboš Trhlík se tváří v tvář gólmanovi nemýlil a snížil na 1:2. To domácí nabudilo a zvýšili svoji aktivitu, která se vyplatila v 63. minutě, kdy další skulinku v hostující defenzivě potrestal Daniel Beránek a vyrovnal na 2:2. Poté se nebezpečné momenty střídaly na obou stranách, ale žádná z akcí již nebyla ve finální fázi úspěšná, a tak utkání skončilo smírně 2:2.



Ohlasy k zápasu



FK Žákava B
Jan Tafat: Kluky je dnes potřeba pochválit za nasazení, s jakým k zápasu přistoupili. Hráli jsme trpělivě a zodpovědně, vytvářeli si solidní příležitosti a postupně se dostali do dvoubrankového vedení. Soupeř však dokázal potrestat naše dva slabší momenty vzadu a začínalo se od začátku. Kluci bojovali až do konce, chtěli vyhrát, ale žádnou z akcí jsme již ke třetí brance nedotáhli. Domácí byli rovněž nebezpeční, zejména po vyrovnání měli chuť, ale již jsme si to vzadu dokázali pohlídat. Zasloužená remíza s na jaře ve formě hrajícím soupeřem. Respekt zaslouží kluci, kteří dnes s ohledem na souběh utkání našich A, B a dorostu zasáhli do dvou utkání a měli tak trochu cestovatelský den



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - J. Málek [-] (46. M. Václavek [-] ) , T. Kulhánek [-] (75. A. Vavřička [-] ) , J. Končel [-] , J. Rojík [-] , L. Trhlík [-] , M. Greguš [-] , J. Rojík [-] , D. Beránek [-] (75. P. Kalabza [-] ) , J. Zdvořáček [-] , Z. Tomaščík [-]

FK Žákava B
P. Bočan [-] - L. Kosnar [-] , V. Kasl [-] , P. Malý [-] , S. Štěpán [-] , R. Škala [-] , M. Soubusta [-] (67. M. Froněk [-] ) , M. Štětina [-] , M. Krňoul [-] (77. V. Štěpán [-] ) , A. Honzík [-] (77. M. Vimr [-] ) , O. Šimek [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Křen Jiří - GREGUŠ Pavel (N), JIŘÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dvorec přes zimní pauzu posílal kádr a hraje skvělý fotbal, naopak Žákava si je velice nejistá a troufám si říct, že to domácí tým ubojuje a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů