T. Kutka 12.
1:4
(1:2)
4. P. Bilik
35. P. Bilik (p.)
52. T. Honal
63. P. Bilik (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 14:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod odjíždí z Lužan s povinnými body


Branky


12. T. Kutka - 4. P. Bilik , 35. P. Bilik (p.) , 52. T. Honal , 63. P. Bilik (p.)
16

V sobotu 6.5. se odehrál fotbalový zápas mezi Lužany a Stodem. Favoritem utkání byli hosté, kteří se nachází na třetí pozici v tabulce, zatímco Lužany jsou až jedenácté. Ačkoliv domácí začali aktivně, hosté nakonec převzali kontrolu nad zápasem a zvítězili vysoko 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaně vyrovnaná hra se vyplatila více hostům

Utkání začalo zostra. Domácí měli šanci hned v 1. minutě, ale Punčochář byl připraven. Naopak ve 4. minutě napřáhl ze dvaceti metrů Bilik a trefil přesně k tyči. Lužany srovnaly ve 12. minutě, když se Švarcovi podařilo zachytit výkop, poté přihrál Kutkovi, který překonal Punčocháře střelou k tyči. V první půli jsme měli o trochu více ze hry a do vedení jsme šli opět ve 34. minutě. Po Tesárkově ostrém centru zahrál lužanský obránce v pádu rukou a rozhodčí nařídil penaltu. Tu Bilik s přehledem proměnil.

Spolehlivé uhlídání od favorita

Po přestávce se hostům povedlo rychle odskočit na dvoubrankový rozdíl. V 52. minutě našel Kozák centrem do vápna Honala, ten si poradil s obranou a pěknou střelou z úhlu přehodil Fuchse. Od té doby měli hosté utkání pod kontrolou. Konečnou podobu dal výsledku v 72. minutě svým třetím gólem Bilik, když skóroval z další penalty, která byla tentokrát nařízena za faul brankáře na Doušu. Brankář domácích byl navíc za tento zákrok po druhé žluté kartě vyloučen. Hosté měli ještě i další možnosti na zvýšení náskoku, ale žádná se již neujala.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Utkání nebylo tak jednoduché, jak to podle jednoznačného výsledku vypadá, a to hlavně v prvním poločase. Po třetím gólu už jsme ovšem odpor domácích zlomili a došli si pro zasloužené vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - O. Urban [-] , L. Janeček [-] (78. D. Burian [-] ) , M. Švarc [-] , M. Bešta [-] , R. Kliner [-] , H. Haimrle [-] , J. Ruth [-] (78. J. Běl [-] ) , M. Hřebec [-] , D. Krejčíř [-] , T. Kutka [-]

TJ Slavoj Stod
P. Punčochář [-] - O. Lihm [-] , M. Douša [-] (80. M. Terber [-] ) , T. Honal [-] , D. Tesárek [-] , V. Patera [-] , J. Klásek [-] , P. Bilik [-] (80. D. Lihm [-] ) , A. Kozák [-] , F. Höfler [-] , V. Rataj [-]

ŽK: 17. O. Urban , 44. M. Švarc , 70. R. Fuchs - 22. M. Douša , 26. P. Bilik , 44. A. Kozák . ČK: 72. R. Fuchs .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: CALPAC Sergiu-Nicolae - RATH Michal (N), ANTOŠ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Stod si pohlídá velice vyrovnaný zápas v Lužanech, nebude to mít ale lehké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích