Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvouciferný brankostroj domácích


Branky


4. P. Malý , 15. P. Malý , 19. M. Štětina , 45. Z. Plzák , 62. P. Malý , 63. P. Malý , 82. P. Malý , 85. V. Drohobeckyj , 86. O. Šimek , 88. M. Froněk - 27. L. Pondělík (p.)
11

Utkání mezi Žákavou B a Zálužím jsou v této sezóně bohatá na góly, v obou zápasech viděli diváci dohromady úctyhodných 18 branek! Zatímco na podzim otočila Žákava B z poločasových 1:3 na konečných 4:3, jarní odveta byla její jednoznačnou záležitostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá dominance v první půli

Na soupeře nastoupila hned v úvodu a svým pohybem a kombinacemi byli domácí nebezpeční a svého soupeře přehrávali. Skóre otevřel již ve 4. minutě Pavel Malý, který se po hezké kombinaci, dostal ve vápně k zakončení a s jistotou proměnil. V 15. minutě dostal tentýž hráč průnikovou přihrávku do pohybu a tváří v tvář brankáři se opět nemýlil – 2:0. O čtyři minuty později zahrávali domácí roh a Pavel Malý našel milimetrovým centrem hlavu Michala Štětiny, který v náběhu nedal z malého vápna gólmanovi hostí šanci a zvýšil na 3:0. Domácí hráli s chutí, obléhali šestnáctku Záluží, ale k dalším brankám scházela přesnost v zakončení či finální přihrávce. Ve 27. minutě byl na druhé straně nedovoleně zastaven útočník hostí v pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil Lukáš Pondělík a snížil na 3:1. Na inkasovanou branku domácí odpověděli ještě do půle, Adam Tafat našel kolmicí rozběhnutého Zbyňka Plzáka, který přehodil vybíhajícího brankáře a gólem do šatny uzavřel poločasový účet na 4:1 pro Žákavou.

Žákavský brankostroj nastřílel 6 gólů!

Brankostroj domácích pokračoval i ve druhé půli, v 62. a 63. minutě skóroval opět Pavel Malý brankami jak přes kopírák, kdy si našel v prostoru malého vápna centrovaný míč a bombou pod břevno nekompromisně zavěsil. Domácí vedli 6:1 a byli nadále hladoví. Dvoucifernou podobu výsledku dala poslední desetiminutovka, kdy nejprve v 82. min vstřelil svojí pátou branku v utkání Pavel Malý, v 85. min domácí hezky vykombinovali středem hřiště a Vitalij Drohobeckyj trefil míč přesně k levé tyči, o minutu později si naběhl na centrovaný míč z rohu Ondřej Šimek a uklidil do sítě a poslední branku vstřelil v 88. min Matyáš Froněk, který postupoval z levé strany, vzal zakončení mazácky na sebe a překonal gólmana hostí podesáté.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava B
Jan Tafat: „Dnešní zápas se hodnotí pochopitelně dobře, vyhráli jsme vysokým rozdílem, kluci hráli s chutí, byli pohybliví a padlo 10 branek po hezkých akcích. Utkání bylo v naší režii od začátku do konce, vždycky se však najdou podněty, na kterých lze dále pracovat a co je třeba ještě vypilovat. Teď nás čeká další soupeř, jedeme do Dvorce, který je na jaře velmi nebezpečný, a tak se chceme s pokorou dobře připravit, dnešní utkání je již minulostí a za týden se začíná opět za stavu 0:0.




Sestavy


FK Žákava B
T. Kosnar [-] - Z. Plzák [-] (68. J. Hamák [-] ) , P. Malý [-] , A. Tafat [-] (46. S. Štěpán [-] ) , R. Škala [-] , M. Soubusta [-] (56. V. Drohobeckyj [-] ) , M. Štětina [-] , L. Kosnar [-] (68. M. Froněk [-] ) , V. Kasl [-] (56. A. Honzík [-] ) , O. Šimek [-] , T. Froněk [-]

TJ Sokol Záluží
C. Szücs [-] (63. M. Klier [-] ) - V. Schamberger [-] , I. Vyichuk [-] , L. Vladař [-] , V. Zahoř [-] , J. Povolný [-] , L. Mlnařík [-] , M. Lidický [-] , L. Havlík [-] , P. Eret [-] , L. Pondělík [-]

ŽK: 36. P. Malý , 40. M. Soubusta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - PELIKÁN Jiří, TAFAT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Luboš Křesťan
Tip experta: remíza

Žákavá tolik nešlape jako na podzim, Záluží potřebuje každý bodík.
Tady to vidím na boj s remízovým koncem

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích