Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


12

Fotbalový zápas mezi týmy Stod a Klášter skončil v sobotu 15. dubna výhrou týmu Stod se sedmi brankami. Zápas se odehrál na hřišti Stoda a rozhodčím byl Jiří Pelikán. Klášter tak nedokázal navázat na své dobré výkony z předchozích ukáních a ocitají se pořád na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klášter opět dokázal uhrát dobrý stav do druhé půle

Od začátku měl Stod hru pod kontrolou, ale v první půli se jim podařilo vstřelit jen jeden gól. V 19. minutě se do odraženého míče opřel Filip Hofler a krásnou střelou ze třiceti metrů pod břevno otevřel skóre. Ten samý hráč ještě ve 33. minutě trefil opět z dálky tyč a z dorážky neuspěl Tomáš Honal.

 

Stod přejel svého soupeře hned šesti góly

Po změně stran měl Stod stále výhodu a vytvářel si další šance. V 59. minutě zakombinovali Fabián, Hofler a Daniel Tesárek, který střelou z hranice vápna zvýšil na 2:0. Po tomto gólu hosté odpadli a tým Stodu navyšoval vedení. V 62. minutě zakončil další pěknou akci Tomáš Honal, který zvýšil na 3:0. V 68. minutě využil chyby hostujícího obránce Michal Múčka, sebral mu míč a přihrál před prázdnou branku Michalu Terberovi, který už měl snadný úkol. O minutu později zatáhl míč do vápna Daniel Tesárek a po první zablokované střele zvýšil tou druhou na 5:0. V 78. minutě přidal další gól po Fabiánově rohu hlavou Václav Rataj. Konečnou podobu 7:0 dal výsledku Michal Terber, k němuž propadl balon po Fabiánově standardce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Proti poslednímu týmu tabulky jsme byli od začátku lepším týmem a zaslouženě jsme zvítězili. Hosté vcelku dobře odolávali hodinu hry, ale po druhém gólu odpadli.

TJ Klášter
Daniel Bárta: Do utkání jsme šli s velkým očekáváním a s naší stoupající formou jsme doufali v první body jarní části. Věděli jsme, že utkání nebude jednoduché, ale opět jsme narazili na náš největší problém a to je skorovat. První poločas jsme hráli vyrovnanou partii a to i přes to, že jsme inkasovali jednu branku. Začátek druhého poločasu se odehrával v podobném duchu jako první poločas, ale zhruba po patnácti minutách jsme obdrželi gól na 2:0 pro domácí a v ten moment nastalo deset minut, během kterých nastal náš absolutní výpadek a domácí toho využili. Výsledek 7:0, který jsme si odvezli je o to víc hořký potom co jsme odehráli šedesát minut téměř vyrovnanou partii.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
P. Punčochář [-] - F. Höfler [-] , A. Fabián [-] , M. Douša [-] (68. M. Terber [-] ) , T. Honal [-] , J. Klásek [-] , D. Tesárek [-] , J. Múčka [-] , P. Bilik [-] , V. Rataj [-] , P. Plos [-] (46. A. Kozák [-] )

TJ Klášter
J. Vacek [-] - T. Krmela [-] (84. J. Murín [-] ) , M. Pikhart [-] , R. Sedláček [-] , M. Málek [-] , M. Suko [-] , M. Terč [-] (24. J. Ostříž [-] ) , D. Bárta [-] , L. Běle [-] , M. Dolák [-] (64. M. Polášek [-] ) , L. Běle [-] (46. J. Štván [-] )

ŽK: 88. D. Tesárek - 80. J. Štván , 83. L. Běle .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - MALINA Václav, KLOVERSA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích