Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice deklasovaly Kasejovice


Branky


8. L. Touš , 23. F. Král , 35. F. Král , 42. F. Král , 51. F. Král , 73. R. Romanenko - 83. P. Mašek
10

Radkovice se představily výbornou formou v utkání proti Kasejovicím v rámci soutěže Plzeň-Jih okresní přebor. Domácí tým hrál v sobotu 8. dubna na svém hřišti a získal vysoké vítězství s konečným skóre 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli domácí tým Radkovice výraznou převahu a již po osmi minutách otevřel skóre zápasu střelec Libor Touš. Poté se rozjel František Král, který během 15 minut (23. minuta, 35. minuta, 42. minuta) dokázal vstřelit další tři góly a zvýšit vedení Radkovic na 4:0. To už bylo opravdu obtížné pro hosty Kasejovice, kteří měli problémy s držením míče a útočnou fází. Konec první půle nám už

I s červenou kartou demolice pokračovala

Ve druhém poločase se hosté snažili zlepšit svůj výkon, avšak Radkovice byly stále velmi nebezpečné a efektivní v útoku. V 51. minutě dokázal František Král vstřelit další gól a tím zajistit svému týmu pohodlný náskok 5:0.

V 60. minutě zápasu dal rozhodčí Jiří Křen červenou kartu hráči Liborovi Toušovi z týmu Radkovice. Navzdory tomu domácí tým neztratil svoji aktivitu a v 73. minutě dokázal Roman Romanenko vstřelit další gól a potvrdit tak vedení svého týmu. Hosté se následně snažili zlepšit svůj výkon a v 83. minutě dokázal Patrik Mašek snížit na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Martin Dolejš: Bylo to jednoznačné utkání. Od začátku jsme vedli, až ke konci zápasu když měli o jednoho hráče navíc, tak dokázali srovnat hru.




Sestavy


TJ Sparta Radkovice
J. Trojánek [-] - L. Touš [-] , J. Stehlík [-] , S. Tisot [-] , P. Lang [-] - T. Benedikt [-] (58. R. Vašák [-] ) , R. Romanenko [-] , L. Lucák [-] (77. P. Smola [-] ) , M. Velich [-] (58. J. Janeček [-] ) - F. Král [-] (58. A. Bondarchuk [-] ) , F. Březina [-] (63. A. Hushul [-] ) -

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - D. Fiala [-] , M. Chára [-] , J. Fiala [-] (52. A. Bouda [-] ) - J. Pružinec [-] , P. Pružinec [-] , J. Hokr [-] , P. Novosad [-] , V. Drnek [-] - P. Mašek [-] , V. Jakubčík [-] (50. Š. Peterka [-] ) -

ČK: 60. L. Touš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - KRÁL Andrej, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích