R. Šlejska 81. (vl.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice se snažily překvapit lídra


Branky


81. R. Šlejska (vl.) - 19. P. Byron , 58. R. Šlejska , 83. O. Homolka
10

V sobotu 1. dubna se na hřišti Kasejovic konal zápas mezi domácím týmem a Spáleným Poříčím. V utkání se představily dva týmy, kde Kasejovice figurovaly na páté pozici s 22 body a Spálené Poříčí bylo na prvním místě s 37 body. Spálené Poříčí zde přijelo jako jasný favorit a nehodlalo svému soupeři dát nic než prohru, Kasejovice se však bránily a chtěly svého soupeře ještě překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle skončila výhrou favorita

Domácí Kasejovice začaly s dobrou aktivitou a snažily se dostávat do šancí, ale bez úspěchu. Naopak Spálené Poříčí bylo velmi nebezpečné před bránou soupeře a hlavně aktivnější na míči a svou dominantní hrou se díky Petrovi Byronovi v 19. minutě ujalo vedení 1:0.

Kasejovice se snažily odpovědět, ale nebyly schopny vstřelit branku a tak se šlo do kabin s náskokem Spáleného Poříčí 1:0.

Zdramatizování konce nakonec k ničemu nevedlo

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a oba týmy se střídavě dostávaly do šancí. V 53. minutě se podařilo Spálenému Poříčí zvýšit náskok, když se trefil Radek Šlejska. Kasejovice se však nevzdaly a stále se snažily o zlepšení výsledku. To nastalo v 81. minutě, kdy si do vlastní brány dal gól minulý hráč kola Radek Šlejska. Stav byl tak 1:2 pro Poříčí. V 83. minutě si však vítězství pojistilo Poříčí, gólem Ondřeje Homolky a stav se tak zastavil na 1:3 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
Václav Drnek: Spíš než fotbal připomínalo místy tohle utkání válku. Díky pochybným výrokům rozhodčího se hromadily zbytečné emoce a občas šlo skutečně o nohy. Nakonec zaslouženě vyhráli hosté, kteří se lépe popasovali s těžkým terénem i s vlastními emocemi.




Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
J. Bouše [-] - J. Fiala [-] (60. I. Bouda [-] ) , M. Chára [-] , J. Mašek [-] , D. Fiala [-] - V. Drnek [-] , P. Novosad [-] , J. Pružinec [-] , J. Hokr [-] , P. Pružinec [-] (46. M. Fiala [-] ) - P. Mašek [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , T. Vaidiš [-] , S. Hefert [-] (46. J. Karas [-] ) , L. Mošna [-] (74. J. Kolář [-] ) - V. Fiala [-] (88. K. Bláha [-] ) , P. Byron [-] , J. Byron [-] , V. Novotný [-] - R. Šlejska [-] (82. O. Homolka [-] ) , J. Šefl [-] -

ŽK: 9. J. Hokr , 73. M. Fiala - 24. J. Byron , 59. V. Novotný , 62. R. Šlejska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BOUDA Aleš (N), KREJČÍ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Václav Vopička
Tip experta: remíza

Kasejovice nehrají doma špatně a mohli by hostům nějaké body sebrat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů