D. Wild 26.
O. Haník 49.
J. Yankov 60.
J. Hruška 78. (p.)
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín potvrdil svoji formu a porazil svého soupeře dominantní hrou


Branky


26. D. Wild , 49. O. Haník , 60. J. Yankov , 78. J. Hruška (p.)
10

V nedávném zápase mezi Merklínem a Zálužím, Záluží utrpělo porážku 4:0. Pro Záluží to byl jeden z nejtěžších zápasů v sezóně, protože Merklín má ambice na postup a na podzim prohrál jen jednou - s týmem Záluží. Merklín byl tedy dost nabuzený a chtěl to patřičně vrátit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích vyvrcholila pouze v jednobrankové vedení!

Bohužel pro Záluží chybělo minimálně 5 hráčů základní sestavy, a tak začali zápas pouze s jedním náhradníkem. Merklín byl dobrý na míči a jeho dominantní hra dostávala Záluží do neustálého tlaku. Záluží se tedy snažilo hrát hlavně defenzivně a soustředilo se na obranu. Dobrou obranu soupeře však v 26. minutě prolomil Dominik Wild, který poslal Merklín do vedení. První poločas skončil 1:0, pro Záluží to však znamenalo že stav je hratelný a pokusí se svého soupeře ještě potrápit.

Hned ze začátku druhého poločasu se Merklín dostal na 2:0, ve 49. minutě po střele Oldřicha Haníka a zápas byl prakticky rozhodnutý. Záluží se snažilo nadále v zápase už jen ubránit skóre, ani to se však moc nevyvedlo a v 60. minutě dával Janko Yankov na 3:0 pro domácí. V 78. minutě už jen potvrzoval z penalty Jiří Hruška a stav zápasu se zastavil na 4:0 pro Merklín.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Václav Vopička: Jsem rád, že oproti podzimu se nám utkání vydařilo a získali jsme tři body. Ze začátku se nám nedařilo proměnit šance a hosté se zkoušeli prosadit spíše z brejků. Ty se nám podařilo pohlídat a zhruba v půlce prvního poločasu se nám podařilo dát gól na 1:0 po kterém jsem se více uklidnili. Byli jsme vice na míči a hosté se snažili spíše dlouhými nákopy.

TJ Sokol Záluží
Lukáš Havlík: Tím, že jsme byli s prohrou smíření ze začátku, tak jsme zápas nijak nehrotili a soupeř si zahrál pěkný fotbal... Zápas byl bez karet, bez hádání a pošťuchovani... Trochu zamrzel pomezní domácích, který mával ofsajdy kdykoliv mohl, i za stavu 4:0 si neodpustil zamávat když ofsajd nemohl absolutně být, to jediné nás trochu zamrzelo..



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - F. Masec [-] (46. P. Steidl [-] ) , M. Balák [-] (60. J. Jindřich [-] ) , J. Hruška [-] , O. Haník [-] , V. Vopička [-] , M. Voráček [-] , D. Marek [-] , D. Wild [-] , J. Yankov [-] , O. Petryshynets [-]

TJ Sokol Záluží
C. Szücs [-] - V. Zahoř [-] , L. Vebr [-] , L. Vladař [-] , J. Šmidingr [-] (60. M. Klier [-] ) , L. Mlnařík [-] , M. Lidický [-] , L. Havlík [-] , J. Šefl [-] , V. Schamberger [-] , L. Pondělík [-]

Počet diváků: 95. Rozhodčí: CALPAC Sergiu-Nicolae - ANDERLE Jan (N), TŘEŠTÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Václav Vopička
Tip experta: výhra domácích

I přes větší marodku, věřím ve tři body a máme hostům co vracet z podzimu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích