3:1
(0:1)
2. L. Duchek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdá porážka pro zlepšující se Klášter


Branky


65. O. Urban , 67. D. Krejčíř , 72. D. Horák - 2. L. Duchek (vl.)
10

V sobotu 1.4. se na umělém trávníku v Přešticích odehrál mistrovský zápas mezi týmy Klášter a Lužany. Zápas byl ovlivněn nepříznivými povětrnostními podmínkami, kvůli kterým musel být přesunut z původního hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapení v první půli

Klášter nastoupil do utkání bez několika klíčových hráčů, ale jejich místo dokázali zastoupit nové posily. Utkání začalo velmi slibně pro hosty, když se už ve druhé minutě dostali do vedení díky vlastnímu gólu hráče Lužan Lukáše Ducheka. První poločas byl z pohledu Klášteru lepší než ten druhý. Hráči hostů vytvořili množství útočných akcí, ale bohužel žádná z nich neskončila dalším gólem. Poločas tak skončil s jednobrankovým vedením pro tým Kláštera.

 

Povedených deset minut rozhodlo

Ve druhé polovině zápasu už však Klášter polevil a po dvaceti minutách obdržel branku, kterou vstřelil hráč Lužan Ondřej Urban. V krátkém sledu následovaly další dvě branky pro domácí tým, a tak se Klášter ocitl v těžké situaci se dvojbrankovým mankem. I přesto se hráči Klášteru snažili ještě zabojovat a snížit náskok soupeře. Bohužel v závěru zápasu už se hostům nepodařilo vstřelit další branku a tak se museli smířit s porážkou 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Fanoušek domácích: Je to rozhodně zajímavý soupeř a přestože jsou na posledním místě hrají kvalitně. Jsou to důležité body, které jsme potřebovali. Klášter tuhle sezónu ještě může potrápit.

TJ Klášter
Daniel Bárta: Na našem týmu je oproti podzimu vidět progres a pokud budeme takhle pokračovat, věřím, že získáme ještě do konce sezony spoustu bodů do tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
P. Gemerský [-] - L. Duchek [-] , R. Kliner [-] (46. O. Urban [-] ) , J. Stašek [-] (79. D. Burian [-] ) , D. Krejčíř [-] , D. Horák [-] , H. Haimrle [-] , M. Švarc [-] (58. J. Běl [-] ) , M. Hřebec [-] (58. M. Bešta [-] ) , J. Fořt [-] , T. Kutka [-]

TJ Klášter
J. Vacek [-] - T. Krmela [-] (85. J. Brož [-] ) , A. Tran [-] (58. J. Štván [-] ) , M. Pikhart [-] , R. Sedláček [-] , M. Málek [-] , J. Ostříž [-] , D. Bárta [-] , L. Běle [-] , M. Polášek [-] (70. J. Murín [-] ) , L. Běle [-]

ŽK: 32. D. Horák - 14. L. Běle , 31. J. Ostříž .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kulhánek Milan - RATH Michal (N), KOZÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Václav Vopička
Tip experta: výhra domácích

Klášteru odešli nějací hráči, kteří byli klíčový pro jejich hru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích