2:1
(2:1)
30. A. Fabián (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec bere nečekané body proti Stodu!


Branky


17. D. Beránek , 23. J. Rojík - 30. A. Fabián (p.)
11

Ve 14. kole jarní části okresního přeboru jsme se dočkali překvapení, kdy Slavoj Dvorec bral tři body proti čtvrtému Stodu, který má v plánu útočit na vrchol tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivá výra do šaten

Ani jeden z týmů neměl v první půli moc šancí, přesto padly tři góly. Domácí se dostali během pěti minut do dvoubrankového vedení, když nejprve proměnili protiútok v 17. minutě v podání Daniela Beránka a poté se prosadil hlavou po rohu Jaroslav Rojík v 23. minutě. Studenou sprchu se podařilo Stodu částečně zastavit ve 30. minutě, díky penaltě Adama Fabiána ale to je vše, co se týmům v první půli podařilo. První poločas nabídnul soubojovou hru s málo příležitostmi ale velkou efektivitou.

Druhá půle se obešla bez branky

Ve druhé půli se pokračovalo v soubojové hře obou celků, kdy Dvorec mířil hlavně po ubránění třech bodů a Stod potřeboval nutně skórovat. V posledních dvaceti minutách se ale do tlaku dostal Stod, kde našel dokonce tři velké příležitosti, které však pokaždé zlikvidoval domácí brankař Jindřich Kříž, který měl opravdu famózní zápas. Stodu se tak nepodařilo výsledek obrátit ani vyrovnat a z Dvorce si nese trpkou porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Fanoušek domácích: Hráli jsme bojovný fotbal, na který se sice špatně koukalo ale tři body z toho jsou a myslím že můžeme být spokojeni s výsledkem.

TJ Slavoj Stod
Trenér: Vstup do jara se nám moc nevyvedl a snad to napravíme v dalším kole proti Žákavě. Zápas to nebyl moc pěkný ale domácím se podařilo urvat tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - P. Kalabza [-] , J. Končel [-] , J. Rojík [-] , V. Paroubek [-] , J. Zdvořáček [-] , Z. Tomaščík [-] , A. Vavřička [-] , M. Greguš [-] , L. Trhlík [-] , D. Beránek [-] (82. T. Kulhánek [-] )

TJ Slavoj Stod
P. Punčochář [-] - J. Klásek [-] (46. J. Antoš [-] ) , A. Fabián [-] , T. Honal [-] (78. M. Terber [-] ) , M. Douša [-] (46. O. Lihm [-] ) , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] , J. Múčka [-] , P. Bilik [-] , V. Patera [-] , V. Rataj [-]

ŽK: 35. J. Zdvořáček - 21. M. Douša , 41. V. Patera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JAVORSKÝ Jakub - ŠILHÁNEK Patrik, KRÁL Andrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Samuel Kolodej

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase by to měly být snadné body pro hostující mužstvo, přestože Dvorec umí potrápit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích