1:4
(1:3)
13. P. Vela
18. L. Vlk
28. O. Šimek (vl.)
59. L. Vlk (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava ztratila nečekaně body proti svému soupeři z devátého místa


Branky


43. R. Škala - 13. P. Vela , 18. L. Vlk , 28. O. Šimek (vl.) , 59. L. Vlk (p.)
11

V úvodním jarním kole hosté ze Seče oplatili domácím podzimní porážku ze svého trávníku a body si odvezli zpět domů. První půle se domácím vůbec nevydařila a ve druhé půli už nestihla zápas zvrátit na svoji stranu. Seč naopak získal důležité body a veze domů příjemné překvapení z prvního kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevydařený start favorita zápasu

Hosté byli v úvodu důraznější a i lépe kombinovali a odměnou jim byly dvě branky v rozmezí 13. a 18. minuty z kopaček Patrika Vely a Lukáše Vlka. Obraz hry se příliš neměnil, hosté byli více na míči a svým pohybem a důrazem nepouštěli domácí do většího nebezpečí.

Nevydařený vstup do utkání korunovali domácí ve 28. minutě, kdy si po nedorozumění mezi stoperem a brankářem dali vlastní branku a Seč vedla již 0:3. Jiskrou naděje a příslibem do druhého dějství byl ve 43. minutě gól Richarda Škaly, který zakončil rychlou akci ze zadních řad až před branku Seče a snížil na poločasových 1:3.

Pokus o zvrat bohužel pro domácí nevyšel

Do druhé půle se domácí snažili oživit hru střídáním a měli několik náznaků slibných akcí, ale vážnější příležitost ke snížení si nevytvořili. Byli to naopak hosté, kteří se opět tlačili dopředu a po nedovoleném zastavení jejich útočníka v pokutovém území pečetil jejich zaslouženou výhru z penalty svojí druhou branku Lukáš Vlk a zvýšil na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava B
Jan Tafat: Utkání se nám vůbec nevydařilo. Nedokázali jsme podržet míč, vázla nám souhra a chybovali jsme. Hosté vyhráli zaslouženě, lépe kombinovali a byli efektivní.




Sestavy


FK Žákava B
O. Soukup [-] - I. Kašpar [-] , R. Škala [-] , L. Mourek [-] , T. Hucl [-] (46. M. Froněk [-] ) , Z. Váňa [-] , L. Kosnar [-] (26. Z. Plzák [-] ) , A. Honzík [-] , S. Štěpán [-] , T. Froněk [-] , O. Šimek [-] (80. M. Vimr [-] )

TJ Seč
T. Brček [-] - A. Martinák [-] , D. Šipla [-] , V. Študlar [-] , S. Basha [-] , L. Vlk [-] , D. Tauš [-] (75. E. Astua [-] ) , R. Šatava [-] , P. Kadlec [-] , P. Vela [-] , J. Csengö [-] (53. J. Poláček [-] )

ŽK: 65. I. Kašpar .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: CALPAC Sergiu-Nicolae - TAFAT Jan (N), VIČÍK Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Samuel Kolodej

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: výhra domácích

Domácí hrají v laufu a pokud nenastane překvapení, tak výhra domácích by měla být jasná záležitost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích