1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky svůj úvodní zápas zvládl s grácii


Branky


25. T. Benedikt - 5. J. Šefl , 12. J. Byron , 46. J. Šefl , 57. V. Fiala , 85. R. Šlejska
11

Přestože první půle byla po celou dobu vyrovnaná a stav se od 25.minuty držel na skóre 1:2, tak v druhé půli nastal zlom a lídr tabulky přejel svého soka třemi góly. Spálené Poříčí si tak nese domů důležité úvodní body do jarní části, a Radkovice se musí poučit do dalších zápasů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Spáleného Poříčí vyústil pouze do vyrovnaného stavu.

V první půlce prvního poločasu byla hra orientovaná hlavně na bránu domácích, Spálené Poříčí tlačilo na bránu soupeře, a to také vyústilo v první gólovou radost kapitána hostů Jiřího Šefla v 5. minutě. Zanedlouho přišlo po dalších chybách Radkovic v 12. minutě zvýšení stavu na 2:0, Jan Byron si tak připsal už třináctý gól v sezóně.  V 25. minutě se však podařilo domácím zmírnit tlak Spáleného poříčí a kontaktní gól dal Tomáš Benedikt. Do 45.minuty se už ani jeden z týmů neradoval a stav po první půli je 2:1 pro hostující. 

 

Druhou půli mělo v režii Spálené Poříčí a svého oponenta nepustili k ničemu.

Druhý poločas začal špatně pro Radkovice už v 46. minutě, kdy se druhým gólem v zápase zapsal znovu Jiří Šefl. Tento rychlý gól zlomil domácí a do konce zápasu si nenašli možnost k jakémukoliv odporu. Spálené Poříčí však zdaleka neskončilo, a tak se v 57. minutě trefil Vladislav Fiala, který pouze utvrdil dominanci hostů. Spálené Poříčí už pouze kontrolovalo stav zápasu a domácí nepustili k žádným příležitostem. V 85. minutě se hosté trefili naposled, a to přesněji Radek Šlejska, který změnil stav na konečných 5:1 pro Spálené Poříčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Martin Dolejš: Spálené Poříčí ukázalo proč jsou na prvním místě, nepustili nás k moc šancím a donutili nás k hloupým chybám. Nějakých 20 minut byla hra vyrovnaná, jenže hned v první minutě druhé půle nám hned dali gól. Spálené Poříčí potom dominovalo, a přestože jsme měli ještě pár dobrých šancí tak hosté ukázali proč jsou první.




Sestavy


TJ Sparta Radkovice
P. Vlček [-] - L. Touš [-] (60. J. Janeček [-] ) , T. Kalčík [-] (45. P. Lang [-] ) , S. Tisot [-] , V. Soyma [-] - T. Benedikt [-] , T. Nguyen [-] (45. J. Stehlík [-] ) , L. Lucák [-] , M. Velich [-] (36. P. Smola [-] ) - R. Vašák [-] , F. Březina [-] (82. [-] ) -

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , T. Vaidiš [-] , S. Hefert [-] , L. Mošna [-] (74. J. Karas [-] ) - J. Byron [-] , P. Byron [-] , V. Fiala [-] (79. J. Kolář [-] ) , V. Novotný [-] - R. Šlejska [-] (87. K. Bláha [-] ) , J. Šefl [-] (87. V. Raichynets [-] ) -

ŽK: 57. R. Vašák , 66. S. Tisot - 54. V. Novotný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - MALINA Václav, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Samuel Kolodej

Expert: Martin Dolejš
Tip experta: remíza

Domácí mají za sebou úspěšnou dohrávku, zatímco pro hosty to bude první zápas na jaře. V tomto zápase očekávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů