Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov na domácí půdě nekompromisní: Konec sezóny vyšel domácím na výbornou


Branky


7

Rozlučka před domácím publikem dopadla fotbalistům Chodova naprosto snově. Soupeřem Tatranu se stal Sokol Bor, který sezónu zakončil na šestém místě, a poslední utkání mu těžce nevyšlo. Naproti tomu Chodov své působení v soutěži zakončil na bedně- celková třetí pozice zajistila velmi pěkné loučení se sezónou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky, jeden střelec a silný tlak

Domácí do utkání vstoupili velmi dobře, a již po první půli bylo jasné, že to Bor rozhodně nebude mít jednoduché. Jako první se ve čtrnácté minutě prosadil Lukáš Reiniger, který tak poslal domácí do vedení. Ten samý hráč se prosadil do konce první půle ještě jednou. Konkrétně v pětatřicáté minutě, a domácí tak poločas ovládli dvoubrankovým rozdílem, který jim tak poskytl poměrně komfortní náskok.

Smršť druhé půle jasně rozhodla

Pokud někdo věřil v obrat ve druhé půli, zřejmě ho velmi brzo ona víra přešla, neboť domácí na Bor ve druhé polovině utkání nastoupili velmi nekompromisně. V jedenapadesáté minutě se trefil Miroslav Lorenz, a Chodov vedl už o tři branky.


Na tuto branku velmi rychle navázal Karel Šmejkal, který se prosadil v 57. minutě utkání. Ani ten ale neskončil u jediné branky. Byl to právě on, kdo v 87. minutě nadělil Boru šestý gól, a zakončil tak tuto sezónu krásnou brankou.


Mezitím se prosadil již potřetí Lukáš Reiniger, který tak definitivně dotáhl hattrick.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - J. Hanák [-] (78. T. Cuhra [-] ) , M. Kapic [-] (66. M. Čekal [-] ) , M. Lorenz [-] , D. Janek [-] , V. Moravec [-] , M. Holar [-] , K. Šmejkal [-] , D. Lorenz [-] , L. Reiniger [-] , T. Hruška [-] (66. O. Chmelík [-] )

TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - P. Houda [-] , K. Doleček [-] , J. Boško [-] , J. Maczko [-] , D. Martinec [-] (68. R. Mikulička [-] ) , J. Burda [-] , O. Mikulanda [-] , M. Michl [-] , D. Jutka [-] (58. Š. Vaňous [-] ) , J. Stránský [-]

ŽK: 89. T. Krutina - 60. D. Martinec .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: KLIK Karel - HÖLL Petr (N), PROKOP Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích