3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov na domácí půdě složil Planou!


Branky


8

Mrákov má za sebou poměrně podařenou sezónu s lehce nepopulárním zakončením. Dnes již jistá čtvrtá pozice znamená jen těsnou ztrátu na bronzovou příčku. Nepopulární bramborová příčka je ale zárukou kvalitního fotbalu, na který domácí určitě rádi koukali. Více než stovka diváků tak sledovala velmi zajímavý boj, který přinesl výhru právě pro domácí Mrákov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky, hosté bez šance

Mrákov od úvodu utkání předvedl velmi rychlou hru, která pro hosty byla poměrně nepříjemným problémem. Mrákov utkání odstartoval brankou v desáté minutě zásluhou Pavla Váchala, který tak otevřel skóre. Na tuto úvodní branku navázal v osmnácté minutě Aleš Karas, a domácí vedli o dvě branky.

První poločas tak pro domácí fotbalisty dopadl velmi dobře, a zisk bodů tak pro Mrákov vypadal velmi nadějně.

V samotném závěru upravil Stýskal

Druhý poločas byl velmi dlouho vyrovnanou záležitostí, a už to vypadalo, že se žádné branky místní fanoušci nedočkají. To byl ale omyl, který byl vyvrácen až v samotném závěru. Devadesátá minuta a finální úprava od Jaroslava Stýskala, který tak dokonal zkázu hostujícího týmu.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
P. März [-] - V. Duffek [-] , V. März [-] , J. Čácha [-] , J. Dufek [-] , P. Vondraš [-] - J. Stýskal [-] , V. Rada [-] (52. R. Szabó [-] ) , A. Karas [-] , V. Krch [-] (70. V. Pivoňka [-] ) - P. Váchal [-]

FK Planá
T. Černý [-] - M. Rohlíček [-] (46. R. Homolka [-] ) , M. Danko [-] , J. Bucsuházy [-] (73. T. Sádlík [-] ) , J. Kopča [-] , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] , A. Šatra [-] (46. P. Mikota [-] ) , M. Bernas [-] , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-]

ŽK: 55. P. Brožíček , 58. R. Homolka , 78. O. Suchý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KAISER Daniel - PETRŽELKA František, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích