Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrý a z úvodu vyrovnaný boj: Osm branek a oba týmy v deseti


Branky


8

Velmi zajímavý duel jsme sledovali mezi Postřekovem a Krchleby. Utkání jako takovému nechybělo prakticky nic. Viděli jsme mnoho zajímavých soubojů, i branek. Celý zápas nakonec dotáhli lépe domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do půle

První polovina utkání se nesla v poměrně zajímavém duchu relativně rychlých vyrovnání. Radost Krchlebům, které se dvakrát dostaly do vedení, tak nikdy nevydržela moc dlouho. Poprvé Hosté udeřili v desáté minutě, kdy se dostali do vedení zásluhou Karla Bláhy. Tato původní radost ale vydržela jen dvě minuty.

Ve dvanácté minutě hry se totiž o vyrovnání postaral Zdeněk Peroutka. Hra se od té doby na chvilku uklidnila, a týmy lehce zvolnily. Druhou vlnu tlaku odstartoval v pětatřicáté minutě Nico Arrammach. Ten tak poslal Krchleby podruhé do vedení. Ještě před koncem první půle ale dokázal znovu vyrovnat postřekovský střelec- tentokrát Matěj Dufek.

Poločas tak nabídl poměrně dost akce, ale nakonec vyrovnaný stav.

Čtyři branky pro Postřekov a dvě červené karty

Právě ve druhé polovině utkání začali velmi silně tlačit domácí, a dokázali tak svého soupeře dostávat do velmi nepříjemného tlaku, na který se fotbalistům Krchleb jen velmi složitě reagovalo. Prakticky hned po startu druhé půle se prosadil Zdeněk Peroutka, a byli to tak právě domácí, kteří se poprvé v tomto utkání dostali do vedení.

Dalšími významnými událostmi bylo vyloučení dvou hráčů, po jednom kusu na každé straně. Za domácí utkání nedokončil Matěj Veber, a místní sprchy předčasně navštívil také kapitán hostí- Petr Farkaš. Týmy tak dohrávaly v nekompletním složení.

Zdeněk Peroutka dále v 65. minutě zkompletoval hattrick, a na hostující straně hřiště začalo být opravdu horko. Další ránu Krchlebům zasadil Jan Bláha, a poslední branku dne zaznamenal již čtyřbrankový střelec- Zdeněk Peroutka.

I přes ne zcela ideální rozjezd tak domácí dokázali utkání zvrátit ve svůj prospěch.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] (65. S. Kyrylchuk [-] ) , M. Dufek [-] (81. J. Závodný [-] ) , Z. Peroutka [-] (81. J. Steinberger [-] ) , F. Kreuz [-] (71. L. Ledvina [-] ) , K. Kuželka [-] , J. Strnad [-] , J. Bláha [-] (81. V. Královec [-] ) , M. Blacký [-] , J. Němec [-] , M. Veber [-]

SK Krchleby 1921
T. Chvátal [-] (37. L. Sekereš [-] ) - T. Ježek [-] , J. Hamerník [-] (46. A. Kolář [-] ) , K. Bláha [-] , F. Roth [-] , J. Hamerník [-] , L. Kouřil [-] , N. Arrammach [-] , V. Černý [-] , P. Farkaš [-] , D. Gust [-]

ŽK: 29. M. Veber , 78. J. Bláha - 30. N. Arrammach , 45. P. Farkaš , 54. K. Bláha , 59. V. Černý , 59. T. Ježek . ČK: 54. M. Veber - 59. P. Farkaš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - CIBULKA Martin (N), KORIŤÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích