2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doleček hrdinou Boru: Obstaral obě branky domácích a poslal Meclov domu bez bodů


Branky


8

Aktuálně pátý Bor sehrál s jedním z posledních celků tabulky poměrně vyrovnaný duel, a minimálně po první půli nebylo možné nějak adekvátně určit, kdo by si z tohoto utkání mohl odvést body. Zejména zásluhou Karla Dolečka to pak byli právě domácí fotbalisté. Ti svého soupeře zdolali 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Výhra se ale domácím nerodila úplně jednoduše, a hosté předváděli poměrně solidní výkon. A to i přes to, že rozdíl mezi oběma celky je poměrně značný. Prvních 45 minut utkání tak přineslo velmi vyrovnanou partii, ve které jsme jednak neviděli moc příležitostí, ale ani branku, která by naznačila, jakým způsobem bude utkání probíhat.


Týmy se tak s poločasovou přestávkou rozešli s vyrovnaným stavem.

Doleček utkání rozhodl

Dvě branky, jeden střelec a do jedné brány. I takovým způsobem lze ve stručnosti charakterizovat druhý poločas doposud vyrovnaného utkání. Domácí na svého soupeře začali o poznání více tlačit, a tak se v šestašedesáté minutě prosadil poprvé v utkání Karel Doleček, kterému se jako první podařilo překonat hostujícího brankáře.

O pomyslnou pojistku se v jedenasedmdesáté minutě postaral ten samý střelec, a bylo v podstatě hotovo. Hosté na tuto situaci nedokázali reagovat, a domácí si tak připsali tři body.



Sestavy


TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - J. Boško [-] , J. Maczko [-] (60. K. Doleček [-] ) , Y. Pachov [-] (80. Š. Vaňous [-] ) , D. Martinec [-] (46. P. Houda [-] ) , J. Burda [-] , O. Mikulanda [-] , M. Michl [-] , D. Jutka [-] (87. O. Tkachov [-] ) , M. Hocmann [-] , J. Stránský [-]

TJ ZD Meclov
V. Pareský [-] - J. Pačesný [-] - L. Forst [-] - J. Suchý [-] - P. Svatuška [-] , D. Bor [-] , M. Kubica [-] (34. M. Suchý [-] ) , R. Kopperberg [-] (75. O. Malý [-] ) , J. Chromý [-] , M. Chodora [-] (80. J. Váchal [-] ) , J. Jurko [-]

ŽK: 84. J. Jurko .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - POKORNÝ Jan (N), KAUFNER Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích