Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně pěti brankami deklasovala Bělou!


Branky


8

Naprosto jednoznačný průběh mělo utkání mezi domácími Kdyněmi a STARTEM Bělá nad Radbuzou. Před necelou stovkou diváků se domácí předvedli v tom nejlepším světle, a svému soupeři nedali jedinou šanci, čemuž naprosto odpovídal i výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vedení od počátku

Kdyně do utkání vstoupily velmi dobře a hlavně aktivně. To ve finále vyneslo dvě branky v rozmezí tří minut. V jedenácté minutě se poprvé ten den prosadil Štěpán Říha. Ten se zvládl prosadit ještě jednou, a to hned ve čtrnácté minutě.

Svými dvěma brankami tak zcela jednoznačně určil průběh utkání a výsledek prvního poločasu, který domácí ovládli dvoubrankovým náskokem.

Spanilá jízda domácích pokračovala

Hrdina prvního poločasu se dokázal prosadit i ve druhé půli, a dokončit tak svůj hattrick. Říha svou třetí branku zaznamenal v 56. minutě utkání, a již bylo prakticky jasné, že Kdyně toto utkání budou jednoznačně kontrolovat.

Další branku přidal v jedenaosmdesáté minutě Filip Fišera, a na konečných 5:0 upravil o dvě minuty později Jaroslav Červeňák.

Aktuálně sedmé Kdyně čeká ještě boj o udržení pozice. V zádech jim jsou jak fotbalisté Vejprnic, tak tým Plané. Tyto tři celky se v závěrečném boji sezóny poperou o sedmé až deváté místo. Bělou čeká souboj o 12. a 13. místo. Právě o dvanáctou pozici je může připravit Meclov, ovšem jen v případě výhry za plný počet bodů.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - J. Šup [-] , P. Gondek [-] , Š. Říha [-] , J. Mašek [-] (66. F. Fišera [-] ) , M. Jarko [-] , M. Jarko [-] , Š. Kullač [-] (75. R. Prytula [-] ) , T. Dufek [-] , J. Červeňák [-] , L. Waldmann [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - D. Frank [-] (78. K. Nový [-] ) , P. Gregorides [-] (72. P. Houda [-] ) , R. Černý [-] (46. P. Cingroš [-] ) , L. Hofmeister [-] , P. Horák [-] (65. A. Kuneš [-] ) , M. Černý [-] , L. Černý [-] , V. Landrgott [-] , J. Minařík [-] , P. Jarina [-]

ŽK: 60. J. Mašek , 68. T. Dufek , 78. F. Fišera - 86. L. Hofmeister .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - JARKO Josef (N), PLAŠIL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích