2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr padl s Tlučnou! První Koloveč nezískala body s druhou Planou


Branky


8

Koloveč má již naprosto jisté první místo v soutěži, a tak toto utkání bylo ve své podstatě nic neřešící. Tlučná ale před stovkou domácích fanoušků předvedla kvalitní fotbal, a udržela na svém trávníku všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První půle nabídla absolutně vyrovnanou bitvu, která nepřinesla ani jednu využitou šanci. Fanoušci i hráči se tak museli spokojit s remízovým stavem, který vydržel až do samotného závěru utkání.

Čtyři minuty rozhodly

Vyrovnaný boj pokračoval i v dalších minutách utkání. Koloveč i Tlučná si tvořily některé zajímavé kombinace a akce, ale na první chybu, která byla potrestána, si diváci museli počkat až do třiaosmdesáté minuty, kdy se mohli domácí fanoušci poprvé radovat. Pavel Soukup poslal Tlučnou do vedení.

Právě Pavel Soukup měl v tomto utkání dobře nazuté střelecké kopačky, neboť se mu podařilo vstřelit i druhou, a v tomto případě poslední, branku utkání. To se psala sedmaosmdesátá minuta. Druhá Tlučná tak dokázala obrat o body dnes již úřadujícího mistra 1.B třídy sk. A.



Sestavy


TJ Tlučná
F. Kabát [-] - F. Veselý [-] , J. Sadílek [-] (59. R. Novák [-] ) , O. Šafránek [-] , J. Saitz [-] (59. L. Polák [-] ) , P. Soukup [-] (85. A. Houdek [-] ) , P. Hiťha [-] (59. D. Černý [-] ) , L. Kouřil [-] , S. Škoda [-] , M. Škoda [-] , M. Stehlík [-] (85. J. Saitz [-] )

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - R. Denk [-] , M. Duchoň [-] , V. Šteffl [-] , A. Kamír [-] (69. R. Duchoň [-] ) , M. Záhrobský [-] (90. D. Rada [-] ) , J. Lužný [-] , M. Lucák [-] , J. Souček [-] , M. Sušický [-] , T. Mastný [-]

ŽK: 29. J. Sadílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích