Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná bitva Meclova s Klenčí. Dva vyrovnané poločasy a osm branek


Branky


35. T. Frček , 40. M. Chodora (p.) , 44. P. Svatuška , 48. M. Chodora - 25. J. Franek , 26. A. Lytvynovskyi , 31. V. Čech , 50. J. Franek
9

Velice vyrovnané utkání si na diváky Meclova připravili domácí fotbalisté v doplnění s týmem Klenčí. Přestřelka obou stran nabídla osm branek a vyrovnaný výsledek, který vydržel přes oba poločasy. Celky se tak rozešly remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek do půle

Do utkání vstoupili lépe fotbalisté Klenčí. Ti si dokázali vytvořit během velmi krátkého intervalu vytvořit dvoubrankový náskok, který postupně vypracovali Jindřich Franek a Andrii Lytvynovskyi- přesněji ve dvacáté páté a dvacáté šesté minutě. Na tento náskok dále navázal Vojtěch Čech, který navýšil na náskok tří branek.

Po této situaci ale nastala silná chvilka Meclova, který dokázal tento náskok velmi rychle vymazat. Tadeáš Frček v pětatřicáté minutě zahájil hon za vyrovnáním. O další branku se postaral po proměněném pokutovém kopu ve 40. minutě.  O vyrovnání se postaral v samotném závěru první půle Pavel Svatuška, který tak zakončil velmi zajímavou bitvu první půle.

Druhá půle také nepřinesla vítěze

Meclov se těsně po startu druhé půle dostal do vedení zásluhou Matěje Chodory v osmačtyřicáté minutě. A o konečné vyrovnání se postaral v padesáté minutě Jindřich Franek, který tak zakončil velmi zajímavé utkání, které nakonec skončilo zaslouženou dělbou bodů.



Sestavy


TJ ZD Meclov
V. Pareský [-] - J. Pačesný [-] - - J. Suchý [-] - T. Frček [-] (76. M. Suchý [-] ) , P. Svatuška [-] , D. Bor [-] (46. L. Forst [-] ) , M. Kubica [-] , R. Kopperberg [-] , J. Chromý [-] , M. Chodora [-] , J. Jurko [-]

Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - J. Franek [-] , V. Čech [-] (78. P. Navrátil [-] ) , R. Kulík [-] , A. Lytvynovskyi [-] , D. Vozian [-] (90. J. Weber [-] ) , T. Čipera [-] , O. Vasylchuk [-] , P. Cherchuk [-] , J. Řezníček [-] , M. Čipera [-]

ŽK: 52. L. Forst , 58. T. Frček - 11. T. Čipera , 54. M. Čipera , 82. D. Vozian .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - PŘIBYL Zdeněk, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích