1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 14:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá Tlučná udržela náskok v Plané


Branky


9

Poměrně vyrovnaný sportovní příběh se nám napsal na hřišti v Plané, kde domácí fotbalisté přivítali jistého vicemistra- Tlučnou. Poměrně vyrovnané utkání bylo dramatem až dokonce, jelikož domácí nesložila ani dvoubranková ztráta. Hosté ale nakonec utkání zkušeně ohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozuzlení první půle až v samotném závěru

Tlučná odehrála s Planou velmi vyrovnaný poločas, ve kterém sice byla lehce aktivnějším týmem, ale žádnou z příležitostí nedokázali vicemistři využít. Domácí Planá tak poměrně dlouho vzdorovala papírově silnějšímu soupeři, který na první branku čekal až do čtyřicáté minuty.

Právě ve čtyřicáté minutě vyslal hosty do vedení Jaroslav Sadílek, a bylo hotovo. Domácí odcházeli do šaten v lehké ztrátě jedné branky, a tahali tak za kratší konec.

Tlučná ohlídala vedení

Právě fotbalisté hostujícího celku do druhé půle vstoupili o něco aktivněji, a ze svého tlaku dokázali patřičně těžit. V padesáté deváté minutě navýšil náskok Tlučné Pavel Soukup, a vypadalo to, jako jednoznačný závěr utkání.

Domácí se ale pokusili o zdramatizování celého průběhu, a to se také povedlo. V sedmdesáté minuté snížil Marek Rohlíček, který tak vrátil domácímu týmu naději. Na více se Planá nezmohla, a tak mohli hosté utkání v poklidu dohrát, a svůj těsný náskok tak udržet.

I díky této prohře se Planá vyskytuje na osmé pozici, kde je ještě velmi těsno. Mají stejný počet bodů, jako Vejprnice, a Kdyně ztrácí pouhé dva body.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , O. Suchý [-] , D. Sovka [-] , P. Mikota [-] (68. J. Bucsuházy [-] ) , A. Šatra [-] (72. T. Černý [-] ) , M. Bernas [-] , R. Homolka [-] (46. M. Rohlíček [-] ) , P. Brožíček [-] , M. Radil [-] , D. Sovka [-]

TJ Tlučná
F. Kabát [-] - J. Sadílek [-] , O. Šafránek [-] , J. Saitz [-] , M. Kouřil [-] (55. D. Černý [-] ) , P. Soukup [-] , P. Hiťha [-] (55. K. Stuchl ml. [-] ) , L. Kouřil [-] (90. A. Houdek [-] ) , L. Polák [-] , M. Škoda [-] (75. S. Škoda [-] ) , M. Stehlík [-] (75. J. Saitz [-] )

ŽK: 82. T. Černý - 43. M. Kouřil . ČK: 93. P. Brožíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - KOSTELNÍK Lumír, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích