Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč dotahovala nepříjemnou ztrátu! Z Postřekova veze bod


Branky


9

Slavoj Koloveč si zajistil první místo v tabulce již minulé kolo, a tak v těch nadcházejících jde v podstatě jen o účast. Hostující předvedli velmi zvláštní průběh utkání, na jehož konci se bez mála dvě stovky diváků dočkaly remízového stavu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivá první půl

Možná ale jen na první pohled člověka, který nesledoval výsledkovou tabulku… Domácí Postřekov na soupeře vletěl velmi dobře, a dokázal si vytvořit tlak. Následné šance pak byly využity, a bylo jasné, že dnes již úřadující, mistr bude mít plné ruce práce s otáčením průběhu utkání.

Utkání svou trefou odstartoval Adam Polák, a již ve čtrnácté minutě tak domácí vedli. Tím hůř pro Koloveč, když se o minutu později prosadil Zdeněk Peroutka, a rázem to bylo o dvě branky. Tento rozdíl už nedokázal ani jeden z týmů upravit, a domácí si tak do šatny odnesli pohodový náskok dvou branek, což bylo, minimálně při pohledu do tabulky, překvapením.

Hosté utkání dorovnali… hned dvakrát...

Koloveč do druhé půle nastoupila jako vyměněná, a pokusila se o zdramatizování celého utkání. Poprvé snížil, úderem dvaašedesáté minuty, Peter Gajciar, a na něj bleskově navázal David Tumpach- 65. minuta. Drama tak bylo na světě! Hosté dokázali vyrovnat.

Na tuto situaci ale za relativně krátkou dobu zareagovali domácí, kteří ve třiasedmdesáté minutě navrátili na domácí stranu vedení. Tentokrát zásluhou Adama Poláka. Utkání ale rozhodl druhou trefou dne Peter Grajciar, který dokázal v samotném závěru utkání vyrovnat, a doslova tak domácím ukrást body ve prospěch Koloveče. Týmy se tak rozešly remízou.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] , J. Strnad [-] , S. Kyrylchuk [-] (46. M. Dufek [-] ) , F. Kreuz [-] (83. O. Zíma [-] ) , K. Kuželka [-] , Z. Peroutka [-] , D. Steinberger [-] , J. Němec [-] (60. L. Ledvina [-] ) , V. Královec [-] , J. Bláha [-]

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - J. Lucák [-] (10. P. Vachtl [-] ) , V. Šteffl [-] (87. M. Lucák [-] ) , M. Záhrobský [-] (87. A. Kamír [-] ) , D. Soupír [-] , P. Kadlec [-] , P. Grajciar [-] , T. Šlajs [-] (70. R. Duchoň [-] ) , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , D. Tumpach [-]

ŽK: 34. V. Královec , 50. A. Polák - 36. F. Šlajs , 80. M. Lucák .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - KOSTELNÍK Lumír, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: výhra domácích

Koloveč bude po kocovině po postupu do 1.A třídy, a přijede s B týmem, proto vyhrají domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů