4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně na domácí půdě zdolaly Plnou! Hostující cenu útěchy vsítil Černý


Branky


8

Souboj osmého devátým celkem tabulky přinesl na první pohled možná trochu překvapivý průběh. V tabulce lépe postavená Planá vyjela na hřiště domácích Kdyní, kterým se ten den střelecky opravdu dařilo. Jejich fotbal měl vše, co bylo potřeba k hladkému zdolání Plané v poměru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V půli na odstřel

Planá do první půle rozhodně nevstoupila šťastně. Hned z úvodu utkání je zaskočila dravost domácího týmu, který na soupeře vletěl opravdu zostra. Ve třinácté minutě se poprvé v utkání prosadil Filip Fišera, což byl ale jen začátek. Ten samý hráč v osmnácté minutě zvýšil na rozdíl dvou branek, a pro hosty byl problém na světě.

Na tuto ztrátu nedokázali nějak efektivně reagovat, a tak do konce prvního poločasu došlo ještě k jedné brance do hostující sítě. V jedenadvacáté minutě upravil na 3:0 Josef Mašek.

Domácí tak zcela kontrolovali první poločas, a nepřipustili žádné drama. Naprosto pohodový náskok se tak projevil na klidu fotbalistů domácích ve druhé půli utkání.

Druhá půle vyrovnanější

Možná právě náskok tří branek byl důvod, proč se domácí ve druhé půli nehnali do zbytečně nebezpečných akcí. V tomto případě zněl úkol jasně- dohrát to a vyhrát. O zajímavé situace ale místní fanoušci nakonec ochuzeni nebyli.

V 63. minutě zvyšoval na 4:0 Josef Mašek, který tak rovněž zaznamenal druhou branku v tomto utkání. Z pohledu domácích to byla poslední situace okořeněna gólem. Hosté ale utkání nezabalili, a pokusili se o, alespoň symbolickou, odpověď.

To se nakonec podařilo, když se pět minut před koncem prosadil Tomáš Černý. Ten tak upravil na konečných 4:1 pro domácí, kteří, ač nebyli jasnými favority, dokázali utkání před domácí základnou dovést k zisku tří bodů.



Sestavy


SK Kdyně 1920
L. Vaníček [-] - F. Fišera [-] (69. T. Linkeš [-] ) , P. Gondek [-] , Š. Kullač [-] , J. Mašek [-] , M. Jarko [-] , M. Jarko [-] , J. Červeňák [-] (69. R. Prytula [-] ) , T. Dufek [-] , J. Šup [-] , L. Waldmann [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Sádlík [-] , J. Bucsuházy [-] , A. Šatra [-] (63. J. Gažík [-] ) , M. Bernas [-] , M. Rohlíček [-] (74. P. Soukup [-] ) , R. Homolka [-] (74. T. Černý [-] ) , P. Brožíček [-] , M. Radil [-] , D. Sovka [-] , M. Danko [-]

ŽK: 57. F. Fišera , 83. T. Dufek , 85. J. Mašek - 59. R. Homolka , 67. P. Brožíček .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KRATOCHVÍL Michal, MAIER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Pavel Jarina
Tip experta: remíza

Tady nelze hádat vítěze

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza