4:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 14:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokus o obrat Krchlebům těsně nevyšel! Body zůstaly v domácím Meclově


Branky


10. L. Forst , 57. M. Chodora , 66. M. Chodora , 74. M. Chodora - 53. K. Bláha , 82. N. Arrammach , 83. P. Bláha (p.)
7

Velmi vyrovnaný duel jsme měli možnost sledovat mezi domácím Meclovem a Krchleby, kterým se utkání vyvíjelo ne zcela ideálním způsobem. V závěru utkání tu sice byla velká snaha o vyrovnání, která ale nakonec nevyšla, a radovali se domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase těsně

Jediným střelcem první půle byl v desáté minutě Libor Forst, který tak Meclovu vystřelil lehkou naději na zisk bodů. Meclov byl v první půli celkově o něco aktivnějším celkem, jakkoli se šance tvořily na obou stranách. Na rozdíl od Krchleb se ale Meclovu podařilo využít jednu z příležitostí, a tak měli domácí o něco větší důvod k radosti.

Pokus o obrat nevyšel

Krchlebům se podařilo ve třiapadesáté minutě vyrovnat zásluhou Karla Bláhy, který tak vrátil hosty do hry. Meclov ale po této brance začal hru s přehledem kontrolovat. Za sedmnáct minut se jim podařilo vstřelit tři branky, které měly poměrně značný vliv na průběh utkání.

Mimochodem… za oněch 17 minut všechny tři branky zkompletoval ten samý hráč- Matěj Chodora. Ten se prosadil v 57., 66. a 74. minutě, a zcela tak obrátil dosud vyrovnané utkání.

Krchleby ale situaci nezabalily, a svého soupeře ještě potrápily. 8 minut před koncem utkání snížil svou brankou Nico Arrammach, a o minutu později výrazně zdramatizoval Petr Bláha z pokutového kopu. Toto drama ale nakonec vyrovnáním neskončilo, a Meclov tak udržel těsné vedení 4:3.



Sestavy


TJ ZD Meclov
V. Pareský [-] - J. Pačesný [-] - L. Forst [-] - J. Suchý [-] (90. J. Vlasák [-] ) - M. Chodora [-] , D. Bor [-] (73. J. Váchal [-] ) , J. Jurko [-] , R. Kopperberg [-] , T. Frček [-] , M. Suchý [-] , M. Kubica [-]

SK Krchleby 1921
T. Chvátal [-] - D. Fait [-] , F. Roth [-] , J. Hamerník [-] (63. P. Vacík [-] ) , N. Arrammach [-] , V. Černý [-] , P. Bláha [-] , J. Hamerník [-] , P. Farkaš [-] , K. Bláha [-] (54. A. Kolář [-] ) , T. Ježek [-]

ŽK: 21. J. Jurko , 33. T. Frček , 48. D. Bor , 90. M. Kubica - 31. V. Černý , 86. J. Hamerník , 90. D. Fait . ČK: 90. P. Bláha .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Velíšek Jiří - FLESAR Václav, ZACH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů