0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Soukup hrdinou Tlučné! Dvěma brankami usadil Bor!


Branky


60. P. Soukup , 64. J. Folk , 85. P. Soukup
7

V poločase vyrovnaný, ale jinak jednoznačný výsledek mělo utkání mezi domácím Borem a Tlučnou, která zde zaujala hostující roli. Týmy od úvodu utkání předváděly poměrně vyrovnané výkony, což se ale zlomilo ve druhém poločase, kdy Tlučná zcela začala kontrolovat utkání, a zaslouženě si tak došla pro tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný úvod

Úvod, a celá první půle, byla naprosto vyrovnanou záležitostí, kde bylo prakticky nemožné určit vítěze. Tomu také odpovídal stav po konci první části- 0:0. Týmy si tvořily několik šancí, které se ale podařilo jejich protějšku zlikvidovat, a tak jsme měli možnost sledovat poměrně poutavou a vyrovnanou bitvu.

Hráči na obou stranách byli rovněž velmi disciplinovaní- prvních žlutých karet jsme se dočkali až ve druhé polovině tohoto utkání.

V druhé půli dominovali hosté

Druhá polovina utkání byla přecijen na branky o poznání bohatší. K velké nelibosti domácích fanoušků ale všechny branky padly do sítě domácího brankáře. V šedesáté minutě se poprvé prosadili hosté, konkrétně pak Pavel Soukup. Za čtyři minuty se hosté prosadili podruhé, a pro domácí to už byl poměrně nepříjemný problém.

K obratu ale Bor nedokázal zavelet, a tak se Tlučné podařilo v samotném závěru upravit na konečných 0:3- prosadil se Pavel Soukup, který tak zaznamenal druhou trefu, a Tlučná slavila zisk dalších třech bodů do tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Bor
K. Petrželka [-] - J. Boško [-] , J. Maczko [-] (71. P. Houda [-] ) , J. Burda [-] , O. Mikulanda [-] , M. Michl [-] , J. Stránský [-] , K. Doleček [-] , Y. Pachov [-] (84. D. Martinec [-] ) , D. Jutka [-] , M. Hocmann [-]

TJ Tlučná
F. Kabát [-] - M. Kouřil [-] , P. Soukup [-] , P. Hiťha [-] , L. Kouřil [-] , F. Veselý [-] , L. Polák [-] , J. Sadílek [-] , M. Škoda [-] , J. Folk [-] (80. A. Houdek [-] ) , M. Stehlík [-]

ŽK: 56. J. Stránský - 55. F. Veselý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FLESAR Václav - VELÍŠEK Jiří, ZACH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů