4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov na domácí půdě jasně přejel Meclov


Branky


8

Jednoznačnou záležitostí bylo utkání mezi domácím Mrákovem a Meclovem, který se v tomto případě zhostil role hostujícího celku. Pro Mrákov se jednalo o velmi důležité body pro jejich cestu za TOP 3, kdežto situace pro Meclov je poměrně opačná. Dvanáctý celek tabulky se snažím se co nejrychleji odpoutat od spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle o dva…

Utkání mělo poměrně pomalý rozjezd, a diváci si museli na úvodní branku utkání docela dlouho počkat. Po třiceti minutách se poprvé prosadil Vojtěch Rada, který tak vyslal domácí za třemi body. Na tento první úspěch stačil do konce prvního poločasu navázat Jaroslav Stýskal, a hosté tak do šaten odcházeli s dvoubrankovým mankem, které, vzhledem ke hře domácích, bylo poměrně těžkým soustem.

Domácí jízda pokračovala, obrat se nekonal

Jakkoli se hostujícímu celku nedá upřít snaha, hra byla absolutně v režii domácího Mrákova, který kontroloval celý průběh hry.

V pořadí třetí branku utkání, a praktickou jistotu tří bodů, zařídil v 67. minutě Rostislav Szabó. Náskok tří branek už byl pro hosty likvidační, a tak v 77. minutě zakončil domácí jízdu Pavel Váchal.

Čtyři střelci se tak podělili o čtyři branky, a celý tým Mrákova tak i nadále může bojovat o celkový bronz.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Vondraš [-] , J. Čácha [-] , V. März [-] , V. Duffek [-] , T. Skácel [-] (65. R. Szabó [-] ) - V. Rada [-] (56. V. Švajner [-] ) , A. Karas [-] , V. Krch [-] - J. Stýskal [-] , P. Váchal [-] (81. V. Pivoňka [-] )

TJ ZD Meclov
M. Sazama [-] - J. Pačesný [-] - - J. Suchý [-] - P. Svatuška [-] , D. Bor [-] (73. J. Váchal [-] ) , M. Chodora [-] , J. Chromý [-] (46. L. Forst [-] ) , O. Malý [-] , J. Jurko [-] , T. Frček [-] (63. M. Suchý [-] ) , M. Kubica [-]

ŽK: 21. J. Jurko .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: KRAUZ Jan - ŠKARDA Jiří, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Suchý
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích