Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vrchu tabulky! Postřekov doma nestačil na Chodov


Branky


8

Střet pátého Postřekova se třetím Chodovem přinesl z úvodu poměrně vyrovnanou bitvu dvou týmů ze samotného vrchu tabulky. Výsledek byl ale nakonec šťastnější pro hostující Chodov. Tomu se podařil hlavně druhý poločas, a své soupeře tak porazili dvoubrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Prvních 45 minut hry bylo poměrně vyrovnaných co do skóre, i šancí na obou stranách. Vyznamenaly se doslova všechny posty, které ve hře figurovaly. O tom svědčí i to, že jsme si na první branku museli počkat až do čtyřiatřicáté minuty. Právě v této minutě otevřel skóre Karel Šmejkal.

Jeho radost ale nevydržela moc dlouho. Ve čtyřicáté třetí minutě vyrovnal stav postřekovský Zdeněk Peroutka, který tak zajistil nerozhodný stav až do konce první část zápasu.

Po půli lepší hosté

Právě chodovští fotbalisté dokázali během druhého poločasu vstřelit tři branky, a naprosto tak strhnout utkání na svou stranu. Velmi brzo po úvodním hvizdu se prosadil Tomáš Hruška. Ten tak Chodovu vrátil jednobrankový náskok.

Zdeněk Peroutka v 56. minutě vyrovnal na 2:2, a od Postřekova to tak byla poslední pomyslná vlna vzdoru.

Závěr utkání patřil zcela hostujícím fotbalistům, kterým se podařilo dvěma brankami rozhodnout celé utkání. V 75. minutě se podruhé v utkání prosadil Karel Šmejkal, a boj zakončil minutu před koncem Martin Holar.

Z úvodu velmi vyrovnaný duel tak nakonec ovládli hosté.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] , M. Dufek [-] , J. Strnad [-] (37. S. Kyrylchuk [-] ) , F. Kreuz [-] , M. Blacký [-] (36. K. Kuželka [-] ) , Z. Peroutka [-] , D. Steinberger [-] , J. Němec [-] , V. Královec [-] , J. Bláha [-]

TJ Tatran Chodov
T. Krutina [-] - J. Hanák [-] (92. D. Lorenz [-] ) , T. Hruška [-] , M. Kapic [-] (46. M. Lorenz [-] ) , D. Janek [-] , V. Moravec [-] , M. Holar [-] , K. Šmejkal [-] , J. Stejspal [-] , L. Reiniger [-] , T. Cuhra [-] (63. R. Čadek [-] )

ŽK: 50. J. Němec , 60. J. Bláha , 66. Z. Peroutka , 86. L. Frei - 17. M. Holar , 80. L. Reiniger .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KAISER Daniel - STROLENÝ Petr, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Suchý
Tip experta: remíza

Tady to bude bez vítěze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích