3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o deváté místo! Vejprnice zdolaly na domácí půdě Kdyně


Branky


9

Dvacáté kolo připravilo souboj o chvost TOP 10 mezi Vejprnicemi a Kdyněmi. Utkání mělo od samého počátku jasný průběh, a domácí nenechali nic v náhodě. Utkání tak ovládli jednoznačně s tříbrankovým náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu favorit

Domácí do utkání vstoupili aktivněji, a již ve třinácté minutě se radoval David Král, který otevřel skóre, a uklidnil tak domácí hru hned z úvodu. Hra se poté na chvíli uklidnila a týmy si byly vyrovnanými soupeři. Na straně Kdyní byla vidět chuť po vyrovnání, to ale nevyšlo.
Namísto toho se ve čtyřicáté minutě prosadil David Csambal, který tak domácím vstřelil dvoubrankový náskok.

V závěru utkání jen kosmetická změna

Domácí se již v druhé půli nikam výrazně netlačili, a hlavně se snažili o to neudělat zbytečnou chybu, což se nakonec podařilo. Kdyně se snažili o vstřelení kontaktní branky, a o chytnutí druhého dechu. V tomto utkání se jim ale nepodařilo najít recept na velmi dobře rozestavenou obranu.
Závěrečnou pojistku přidal v jedenapadesáté minutě Milan Steinbrücker, který tak rozhodl o výhře domácích a zisku deváté pozice, kde mají Vejprnice náskok tří bodů.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
P. Davídek [-] - V. Maidaniuk [-] (80. P. Loužecký [-] ) , O. Herzog [-] , M. Steinbrücker [-] (75. L. Krupica [-] ) , M. Homolka [-] , M. Hauser [-] , D. Král [-] , M. Hora [-] , J. Guldán [-] , D. Vodrážka [-] (89. L. Míčko [-] ) , D. Csambal [-]

SK Kdyně 1920
L. Vaníček [-] - Š. Stauber [-] (46. T. Dufek [-] ) , M. Čára [-] (58. J. Šup [-] ) , F. Fišera [-] (46. P. Zajíc [-] ) , Š. Říha [-] (85. R. Prytula [-] ) , M. Jarko [-] , M. Jarko [-] , P. Gondek [-] (46. P. Karas [-] ) , P. Vogeltanz [-] , P. Forst [-] , L. Waldmann [-]

ŽK: 18. M. Steinbrücker , 63. M. Hora .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PAUR Roman - ŠLAUF Jiří, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Martin Frei
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnané utkání sousedů v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích